Ko poslednji pobednik 47

1. Tako i ja nekad...Al postoje viši ciljevi!;-)
    Slažem se DA JE MESO MESO (okoreli sam mesojed) al kad se ne sme onda daj zamenu! Lignja mi je ubedljivo njbolja zamena za meso, al puna holesterola...

2. od posnih zezalica volim pastrmku i soma

3. Dimljeni...MMMMsom i pastrmka...Može i šaran...A mogu i girice...Samo nek se dimi...

4. e,to mi reci-stigosmo do rostilja

5. Jes, al samo ako neku ribu ili morski proizvod baciš na isti...Mmmm hobotnica ispod sača...

6. Da l postoji veće sranje od hobotnice? :)

7. Predraže očigledno si je naduvan jeo pa se ne sećaš ukusa...

8. eh nemoj sad da stvaras zazubice...a jesi stavio da se peku ili kuvas paprike?

9. tako to pravi muskarci rade..

10. Šta ćeš...Od septembra sam otkrio čari kuhinje...Sad kuvam samo puca!!!

11. pa iako nerado,al priznajem da muskarci bolje kuvaju-imas li ti objasnjenje

12. Imam, nisam mogao da dočekam da žena dodje do 5 kući, pa dok skuva 6-7 ...Očajno...Onda ja kuvam , I NIKADA PO RECEPTU, nego po osećaju...E ZATO JE BOLJE...

13. a znaci pravo penzionerski...

14. Pravo...Ko kuva zlo ne misli!

15. obozavam kuvanje-mogu stima gledati kako drugi kuvaju-i onda sve smazati

16. Hm... Neko da pojede moju umetnost...Hm...

17. a sto razmisljas?pravis avangardna jela;ili nesto drugo

18. Šalim se...Nema ništa lepše nego kad ti pohvale jelo...;-) A u trenutku mi padne inspiracija šta u njega da stavim...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.