Ko poslednji pobednik 47

1. Хахахаха :вади 100 динара: тек кад научиш да бројиш... за сада су ово твојих 1000 еврића ;))))

2. Ja dajem duplo,samo da što duže broji :D

3. :враћа јој 100 динара и пружа јој још 1000: :))
    Да се заштитите :)
    Научићу и ја да бројим,а онда си ми дужна 1000 еврића :)

4. Ту ли сте сад, дечице? :)))

5. Елек да се бацимо на посао сад кад је ова отишла

http://www.blogovanje.com/kitty/images/zaljubljeni.jpg

6. ево и чичице...дјечице...само да вас по глави помилујем ;)

7. Одо ја да не сметам! :))
    : вири кроз кључаоницу : :))

8. Чича, можеш и остати и миловати и даље ;)))

9. еее не смијем мици...јел ако останем дуже ја сам миловања по коси прелазим на друга миловања ;)))

10. Хохохо, Чича, немој овако јавно бре, ош да те спржи овај Елек, то се ради прео пвт-а душо ;)))

11. Čiča da ne budeš pomilovan nekakvom motkom,bjaži dok možeš :D

12. бјежим елекиии....остављам ти изабраницу твога срца насамо са тобом ;)...зови ако ти затреба помоћ....мада не вјерујем да ћу доћ` ;)....

13. Neću i nemoj,bolje ti je :D

Mici jel ono paradajz pred tobom?Ako jeste,ništa od pipkanja,za paradajz prodajem bubreg :D

14. :плаче: јесте да сам сада Елекова, али у мом срцу и Чича станује, другар мој ;))))

15. Елек бејбе, немој да се љутиш...али разумео би да си женско :))))

Хахахаха шта је он снимио...парадајз чекај...није оно је јабука, амо мало трула ;)))

16. Aman bre odgovori da li je ono paradajz :D

17. Šta malac,kad sam viši od tebe :D

18. Хахахахахаха јао бре како не при'ваташ ова тепања па то је чудо. :)))

19. Ja prihvatam neke druge stvari :D

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.