Ko poslednji pobednik 47

1. A daj nisam toliko nizak šta ti je :D

2. Е ја не верујем да ниси сконтао до сад шта покушавам рећи....не можеш да растеш на све стране, мора мало и долее и горее...а ти запео висок, па виско..и како то да протумачим сад а? а? ;))))))))

3. Pa ne znam,ja sam još nevin.

4. Хахахахаах....јој само да ми допаднеш шака, онакав шмекер, а није му скинут мрак...ццц ;))))

5. Ja sam pomalo zabrinut,da li će nešto ostati od mene kad me dovati neka tako iskusna cura?

6. Ма нисам ја искусна...не у пракси ;))) ја сам само превејана тако да се чини да сам искусна...а ти се не зајебаји са мном...високи дечаче :)
    Е Елек идем ја да спавам па се куцкамо сутра :)))

7. Ako ti tako kažeš,znaš da ja tebi slepo verujem :D

Ćaos!

8. dobro jutro
    :elek i mici leže s laptopom,puše cigarete i čitaju ovo pitajući se dal'da odgovore na jutro ili ne:

:-))

9. pobogu,spavate li vi ljudi?

10. Andjele , poljubac za dobro jutro!

11. dobro jutro i tebi,kako smo pajkili???

12. pa,da,neka je kisa prestala -sad mozemo razmisljati bez pritiska

13. Možemo..U Beogradu je SUNČAN DAN...Za koji minut odoh u šetnju...

14. Pa mi penzioneri i živimo tako pametno...Šta ćeš...;-)
    ODOH!!! POZDRAVLJAM TE!

15. nemoj zaboraviti stati..i pomirisati ruze...
    ajde uzivaj

16. A ferdinand je po ceo dan sedeo ispod omiljenog drveta i mirisao cveće...

17. pa sta radis kad imas toliko vremena?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.