Ko poslednji pobednik 47

1. Ma,nisam nikad ;)))

2. Eto i Goga da probije led...

3. Ako je suđeno-suđeno. :))
    Al' mi lepše da se igram! :)))

4. Pa to i radimo-igramo se..A ako ja pobedim brišem post da bi ti bila prva...

5. стварно ниси никад...па како бре...ајд Ниџо ургирај код тог твог мода да Гога победи...

6. E,ne dolazi u obzir da brišete postove ili sl. ;)))
    Uživamo ovako,pa šta bude :)))

7. последњи кинески цар...није лош филм...

8. Ti ga odgledao sad,u međuvremenu? :)))

9. не бре..одавно...него да не пишем стално једно исто...:)

10. Prijatelju,ti stvarno ostavi kladionicu?
    Sad ozbiljno pitam.

11. два месеца, ушо једном да попијем кафу, прошао поред и неки мали што доле ради а добар дечко каже ајд попи кафу, празна клаџа, немој ништа да играш...био сам јако поносан на себе кад сам изашао...:))

12. Svaka ti čast!Bree,imaš karakter!A šta si pisao ono za cigare u defki-i njih si batalio? :)

13. Jebeš karakter koji nije labilan!!!!;-)

14. е њих нисам...:) а и ово нема још два месеца...него ја се то тешим, тек почео други...:) али стварно мислим да ћу овај пут да оставим скроз..мало ћу овде да блејим, мало са клинцима, овај синак се већ отрже контроли...:)

15. Ma,ok je samo kad si ti to rasčistio u glavi :)
    Šta radi sinak? Ako ti je ko ćera Mici-ima da ti istera sve paice iz džepa! :)))

16. 29 januara 2004 u 19 časova i 17 minuta POSLEDNJI winston 100s...I dan danas je sanjam al od tada ni dim!!!

17. ма ништа..синак има 6 година, али је проблем невиђени...:) има кефало, није глуп, али га користи за несташлуке и да себи угоди...и не јебе друге..мож да кукаш, молиш, бијеш ( не бијем, можда би требало ) не вреди он тера своје...

18. Uživajte u deci kakva god bila...

19. E,ovo je ko hod po minskom polju-dajte bre,šaljite postove,aman! :))
    Bem ti pobedu ako se "licka"!
    Ajmo,Đentlmeni! :))

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.