Prijava
   

GTA psihologija

Kako perepoznati mentalnog bolesnika?
Veoma lako samo ga treba posmatrati kako igra GTA.

- Nacista
Najčešće igra Vice City jer glumi belca, Amera Italijanskog porekla umesto da bude crnac ili nedaj Bože Sloven. Takođe misije su mu da ubija debele Latinose i svog "ortaka" crnca. U slobodno vreme ubija crnce i žutaće po ulici i otima samo taksije jer ih voze manjine.
- Samoubica
Najčešće igra San Andreas jer ima najviše zgrade na koje se može popeti. Takođe krajevi grada su opasni pa se može desiti da ih neko "slučajno" upuca dok prolaze kroz grad. U slobodno vreme "roni".
- Kriminalni tip
Neprobirljiv po pitanju dela igrice. Prepoznaje se po čestim ulascima u policijske stanice i ubijanje kadra već pomenute stanice. Drajv baj ubistva pandura, drugih krimosa i pljačke prodavnica su njegovo slobodno vreme.
- Obični psihopata
Uzima najjače oružije, ukucava šifru za helte i ide kroz grad ubijajući sve živo pred sobom. Najčešće se pojavljuju po igraonicama jer im to pruža izgovor da ne prelaze misije "de ću ovde da čuvam?".
- Asocijalni psihopata
Popne se na vrh zgrade i ubija snajperom, osim dok ne dođu helikopteri kada prelazi na ručne topove i bazuke. Takođe se viđa po igraonicama ali ne treba mu izgovor pošto se niko ne druži sa njim.
- Lik sa post traumatsko stresnim poremećajem
Najčešće igra četvorku jer je glavni lik Niko Belić bivši učesnik rata u Hrvatskoj. Poistovećivanje sa likom ostvaruju kroz bezbrojno prelaženje kampanje. U slobodno vreme opet prelaze igricu slušajući Baju Malog Knindžu.

Komentari

Одлична, одлична... А и не чини се далеко од истине :)

Hahahahahahaha U slobodno vreme opet prelaze igricu slušajući Baju Malog Knindžu.
pobedilo xD

Bravo Lole, odlicna!
+

Preterano je suditi o drugim ljudima na osnovu igrice.

Da XelA ovo je fora ali postoji mogućnost da neko od njih bude onaj fin dečko

Koja je dijagnoza kada se iskombinuje sve pomalo?

Znam da je fora ali opet pridaješ preveliki značaj igrici.

Ovo mora u omiljene. +

+хехе а како се зове лик који у менју укуца 50 шифру и онда кад се врати у игрицу настане киша тенкова, игрица забагује од количине срања које је настало и избаци га! хДДД

* 50 пута шифру укуца

Gde je tip vrste gangstera koji pokupi svoju bandu, ubaci ih u kola i voza se po kraju, puca balase, policiju? To ti fali, inace je ok +

Значи ја психопата. А постоји и сексуални манијак он цео дан узима курве и посећује стриптиз бар. Некад дрка док му лик ради посо у колима њега си заборавио.

Sve pomalo, a ponajviše asocijalni psihopata. +

Ja spadam onda u kriminalni tip... xD
Barem na pocetku sam tad tako igrao, posle je bilo tesko iskontrolisati se u RL da ne pridjes panduru sa ledja i da krenes da ga lemas... Pa ti reci kako igrice ne uticu na psihu... xD

Asocijalni psihopata... Fino. +