Prijava
 1.    

  GTA psihologija

  Kako perepoznati mentalnog bolesnika?
  Veoma lako samo ga treba posmatrati kako igra GTA.

  - Nacista
  Najčešće igra Vice City jer glumi belca, Amera Italijanskog porekla umesto da bude crnac ili nedaj Bože Sloven. Takođe misije su mu da ubija debele Latinose i svog "ortaka" crnca. U slobodno vreme ubija crnce i žutaće po ulici i otima samo taksije jer ih voze manjine.
  - Samoubica
  Najčešće igra San Andreas jer ima najviše zgrade na koje se može popeti. Takođe krajevi grada su opasni pa se može desiti da ih neko "slučajno" upuca dok prolaze kroz grad. U slobodno vreme "roni".
  - Kriminalni tip
  Neprobirljiv po pitanju dela igrice. Prepoznaje se po čestim ulascima u policijske stanice i ubijanje kadra već pomenute stanice. Drajv baj ubistva pandura, drugih krimosa i pljačke prodavnica su njegovo slobodno vreme.
  - Obični psihopata
  Uzima najjače oružije, ukucava šifru za helte i ide kroz grad ubijajući sve živo pred sobom. Najčešće se pojavljuju po igraonicama jer im to pruža izgovor da ne prelaze misije "de ću ovde da čuvam?".
  - Asocijalni psihopata
  Popne se na vrh zgrade i ubija snajperom, osim dok ne dođu helikopteri kada prelazi na ručne topove i bazuke. Takođe se viđa po igraonicama ali ne treba mu izgovor pošto se niko ne druži sa njim.
  - Lik sa post traumatsko stresnim poremećajem
  Najčešće igra četvorku jer je glavni lik Niko Belić bivši učesnik rata u Hrvatskoj. Poistovećivanje sa likom ostvaruju kroz bezbrojno prelaženje kampanje. U slobodno vreme opet prelaze igricu slušajući Baju Malog Knindžu.