Prijava
 1.    

  Ogrtač preko bare, blata ili kravlje balege na rendom trajektoriji kretanja

  U davna vremena, ultimativna muška kapara na ženski polni organ, da ne kažem, "najdžentlmenskiji mogući potez" koji je jedan muški primerak bio u mogućnosti dizvede u ne-noćnoj interakciji sa jednom damom, da ne kažem, "manje dlakavom predstavnicom ljudske rase". Nesebični čin ukazivanja poštovanja prema narečenoj vlasnici vulve - nastao negde u vremenskom kontinuumu oko Renesanse i muške epifanije da ne moraš, fazon, jednu ženu da SILUJEŠ kako bi im'o snošaj sa njom ili dideš u javnu kuću u istoj nameri a samo da bi kasnije rikn'o od sifilisa u 21-oj godini života - koji je izumr'o sa seksualnom revolucijom, a preciznije, na dan kada su žene po DRUGI PUT izašle da glasaju. Ono - prvi put, jebote, niko nije verovao šta se događa i to...

  Elem, ovaj nekada umnogome nehigijenski potez, danas je prisutan isključivo kao već do jaja izanđala šovinistička fora u crtanim filmova kategorije Draguljčeta, Viteza Koje & Duška Dugouška i američkim filmovima "Đ" produkcije, gde nesluteće žensko čeljade propadne kroz naslovni ogrtač ili jaknu iako se to nedvosmisleno protivi svim poznatim i nepoznatim zakonima fizike.

  Šta? Kao, nisi mogla da ideš okolo, je l'?

  1573 god., oblast jebenog Jorkšira...

  - Hoćete li mi pomoći da izađem iz kočije, ser Lohnese?
  - Da, naravno, milejdi! Prihvatite moju ruku...
  - Hval...Ah, kakva grozna bara podno nogu mojih, to je naprosto užas!!!
  - Ništa ne brinite, milejdi, ja ću vas spasiti! :svuš, svuš, rk! satenskim ogrtačem u tobla sa svinjskom crkotinom u poodmakloj fazi raspadanja:
  - Ah, ser Lohnese, vi ste takav džentlmen...'Biste li pošli sa mnom unutra na jednu zasluženu eksploataciju mog analnog otvora?

  1893 god., jebena oblast Londona, Engleska...

  - Gospodine, hoćete li mi, molim vas, pomoći sa ovim paketom? Bojim se da je pretežak za mene, hihi...
  - Ne možeš da nosiš paket al' zato možeš da glasaš, a?! DABOGDA TE ZAKL'O DŽEK TRBOSEK, ŠČULA!!!

  2014 god., oblast Rijada, jebena Saudijska Arabija...

  - Amina, 'ajde lezi...
  - Ali, Rahime, danas nije red na men...
  - Ma, ne kažem ti zbog toga nego hoću duzmem neki DVD sa police...
  - Aaaaa, dobro onda...