Prijava

uf, ovo je sjajno, ali baš baca u depru. Imala sam kuče 10 godina i, što je najgore, nije uginulo od starosti već ga je rastrgao neki vučjak, zbog neke ženke. Nisam želela da čujem detalje, znam samo da ga je deda sahranio u šumi. Mislila sam da ću da dobijem nervni slom kad sam to čula, a posle sam sanjala i sanjala tako neke scene s njim. Tipa da me čeka na pragu kuće ili da ja tako pričam njemu nešto a on bleji naslonjen na moju nogu. grozno.

Smešni su mi ovi opisi ljudi iz svakodnevnog života, tipa ' ON nosi braon, on sluša ovo i on jede ono'. možda je taj čovek samo jako neinteresantan čovek kome se apsolutno ništa ne dešava u glavi i voli rutinu zato što ga baš boli kurac za spontane stvari, a ti si zapravo taj koji ima ubilačke nagone zato što te je lik iskulirao za vopi a baš si teo da popričaš s njim. Hm.

Setih se kolike sam tripove imala od "vesele sedamdesete" dok sam ih gledala.
I još kad sam čula da u seriji imaju 16, 17 godina, a tešila sam se da imaju po 25 -.-...+

Sva sreća pa se umetnost ne pravi za široke narodne mase.

Minusčina. Prestanite da patetišete i da mislite da će te ribe za kojima sad balavite da budu u gorem stanju od vas za deset godina i da će da žale što su vas odbile, jer neće.

#640
+4741
55
definicija