Prijava
 1.    

  Šator na sprat

  Ako je klasičan šator ideal jednog ortodoksnog meštanina kada je izbor lokacije za svadbu u pitanju, onda je hardver iz naslova nedosanjani vlažni san istog...uz, razume se, onu tradicionalnu brojku od nekoliko mrtvih&ranjenih bez kojih se jednoj nebeskoj svadbi, realno, i ne može nadenuti taj epitet.

  Šator jebeni. Pa još na sprat. Sa ne jednim već dva erkondišna tajvanske proizvodnje. Sa dve svadbene torte, dve pevaljke i dva benda sa rečju "bend" u imenu, dva kuma i starojka, dve pijane tetke, sa dvojicom šefova sala, dva oblaka duvanskog dima i dva kola. I vatrogasnim merdevinama na sredini, da povežu veselje. Kako li bi sve to izgledalo da postoji, hmm?

  - Pa šta bi, Mitre, aman, toliko mrtvih na svadbi nije bilo ni onomad kad se ženio mesarev mali pa mu tata služio svatove prasetinom što je 10 dana stajala van hladnjaka?!
  - A jebiga, moj inspektore, 'teo sam k'o čovek da proslavim ćerkinu udaju pa sam naručio iz Nemačke onaj dvospratni šator da mi dovezu...al' jebiga - u svoj onoj gunguli zaboravim deda Milojka da smestim na gornji sprat. A on čovek voli da pucaaaa, pa da ga jebeš!