Prijava
  1.    

    Vedra i nasmejana devojka

    Nema LEPŠE devojke od vedre i nasmejane devojke. Sa njom će ti svaki dan biti lep, uz puno radosti, proveden u sreći i veselju.

    Izgled ? Sasvim prosečan izgled je sasvim OK. Dupe, grudi malo veće ili malo manje ? Kosa plava, crna ili smeđa, kratka ili duga ? Noge 'vakve ili onakve ? Who cares ?! Vedra i nasmejana devojka, osim što će tebi lično ulepšati život, biće dobar ortak sa tvojim ortacima i, uopšte, omiljena u tvom društvu (u svom je već odavno omiljena) A ako planiraš dugu vezu, budi siguran, odmah će je zavoleti i cela tvoja porodica.

    Za razlilku od nje, ako si bio te nesreće da naletiš na neku pravu lepoticu ali baksuza i namćora, čeka te sledeće: ti ćeš se lično navići na njen izgled već za nedelju ili dve, ali na njen namćorluk, bes i hirove se nikad nećeš navići. Njene idealne proporcije nogu, zadnjice, struka i grudi nemaju ama baš nikakve veze kad ste u krevetu, zar ne ? Društvo će posle prvog upoznavanja da ti kaže "Wow, brate, svaka čast, kakvu si ribu na'vatao !", ali, čim skapiraju kakva je, počeće da je izbegavaju. I nju - a i tebe sa njom ! Duga i ozbiljna veza ? Ni ne pokušavaj ! Jer, čeka te pravi haos ako je, nedajbože upoznaš sa kevom, švecom, burazerom i/ili ostalom bližom i daljom rodbinom.