Prijava · Registracija
 1. 194 : 17
  16 em plus     16 em minus
  195 : 17
  194 : 18

  Veneova zbirka zadataka

  Najsavrsenije sredstvo za mucenje.Za razliku od brutalnih sprava iz feudalnog mracnog doba koje nanose fiizicki bol a pritom daju lose rezultate, prosecan covek ce tokom druzenja sa ovom knjigom iz pakla toliko pobrljaveti da ce mu se i potomstvo ponasati nenormalno .Prica se da ju je napisao sam Lucifer u zaru besa zbog njegovog progonstva iz Raja, a kruze i urbane legende da svi koji pokusavaju da je rese pocinju da osecaju jak poriv za samoubistvom, postaju skloni povredjivanju drugih ljudi i slusanju Stoje.Treba napomenuti i da je M.A(17),pre nego sto je izvrsio samoubistvo, u svom oprostajnom pismu napisao da je resenje vecine zadataka ustvari 666. "To su samo neproverene glasine i izgovori ove danasnje omladine,koja nece da uci nego se samo slika za Fejcbuk" kaze njen tvorac i poznati srednjevekovni inkvizitor koji je psihicko mucenje doveo do savrsenstva, Mr. Vene T. Bogoslavov.

  Negde u severnokorejskom zatvoru:

  -Je li priznao sta?

  -Nista, o Veliki Vodjo i Ti Koji Vodis Nasu Slavnu Zemlju! Izvadili smo mu jedno oko ,pocupali sve nokte, nekoliko zuba ali americka svinja nista nece da prizna!

  -Hej, kosooki, sta je bilo, a? To je sve sto umete?! Nikada necu priznati jer mi imamo svoje ideale i prave vrednosti za koje se borimo! Sloboda kuca u mom americkom srcu, mi smo slobodarska nacija a ne slug...

  - Jaoj, pa pevaces ti meni imperijalisticka svinjo kao burazera da zenis! Donesite Veneovu zbirku zadataka!

  -NEEEEEEEEEE!!!SAMO TO NE!PRIZNACU SVE!RECI CU VAM I SIFRU AKO TREBA!NE VENEA!