Prijava
 1.    

  Život me je šibao

  Sadomazohisnični Cecin kec iz rukava, koji se poput poslednje tegle ajvara čuva za specijalne situacije. Kada ostanete bez ijednog iole normalnog argumenta, a želite da ispadnete žrtva, ili da izdignete sebe u odnosu na sagovornika, potežete za ovim šah mat potezom. Aktivira se direktno iz genetskog koda, budivši baš testosteron kurđela Miloja, koji je trpeo okupatorske udare bičem, kroz zube im poetično psujući sve živo i mrtvo. A kad se nešto tako duboko uvuče u jedan hromozom, i onako jak lanac, poput kajle Mikija Volana, i tu preživi nekoliko vekova, složićete se, nije mu lako da izađe.

  - Miloše Bojaniću, kako saznajemo iz izvora bliskim vašoj kućnoj pomoćnici, vaši obožavaoci se mogu nadati novom albumu.
  - Život me je šibao draga moja! :tiho: Daj broj čika Miši! Prvo ona Farma, i šta mi sve uradiše tamo. Ali smogao sam snage! Jači je Miloš i od Mileta onomad. Napravili smo novi projekat. Svi će biti oduševljeni!
  -----------------------------------------------
  - Kevo, kad praviš picu?
  - Život me je šibao! Čekaj dete, gde sad u ovako odsudnom trenutku. Nabukodonosor čita Hamurabijev zakonik, i naređuje slugama da mu nacrtaju projekat za viseće vrtove. O Bože, napraviće čudo! Kako će se samo kraljica obradovati kada čuje da se za nju pravi ova velelepna građevina! Sine, daj mi maramicu! Ne mogu! Ahhhhh!