Prijava
   

Milijarder filantrop

Oksimoron. Najčešće korišteno od strane medija kako bi se pozitivno istaknula inače beskrupolozna osoba koja je na polu-legalni način stekla svoje bogatstvo. Dobrotvorne akcije koje organizira mu služe za peglanje imidža, odnosno samopromociju te naravno pranje novaca i porezne olakšice. Neki su pojedinci spojili ugodno s korisnim te su u ulozi spasitelja masno naplatili svoje dobročinstvo.

☆ Jedva čekam cjepivo za koronu, da se ova agonija završi. Gates, svijet moli za tebe.
☆☆ Kakve ti gluposti pričaš?! Pa lik je svjetskoj zdravstvenoj organizaciji donirao 50 milijuna dolara kako bi podmazao za plasiranje njegova cjepiva koje ne ispunjava sigurnosne uvjete jer nije dovoljno testirano te nije bilo dovoljno vremena. Da ne spominjemo da mu je u mnogim zemljama u Africi i Aziji zabranjen ulaz u zemlju zbog prijašnjih cjepiva.
☆ Ti si običan teoretičar zavjere koji ne misli svojom glavom i nije dobro informiran.

   

Neravnomerna raspodela novca u svetu

Povod za ugrađivanje moralne komponente i nazivanje milijarderovog bogatstva bezobraznim, jer postoji sirotinja koja rođenjem zaslužuje da među sobom podeli bar 0.0001% istog.

   

Monster Enerdži logo

Sinonim za bilo koje tri paralelne crte.

- "Vidi šta mi je Kristina uradila sa onim njenim noktima od pet metara...ostavila mi Monster Enerdži logo na leđima...
___________

- "Debil opet nije očistio wc za sobom... bleji Monster Enerdži logo u šolji..."

   

Balkanu

„POGLEDAJTE kako se stvari kradu!“

~ Džordž Buš Mlađi

„Iskreno nas više nije briga. Oni se samo bore kao deca. “

~ Kapetan očigledan o Balkanu

Balkansko poluostrvo je istorijsko mesto na Zemlji i značajno mesto na Farskim ostrvima. Njegova istorija datira od početka čoveka i bacanja kamena. Neki od prvih oblika ljudskih bića evoluirali su na ovoj teritoriji i od tada očigledno više nisu evoluirali. Balkansko poluostrvo nalazi se levo od kraja sveta. To je najsjebanije mesto na svetu, neposredno ispred Skandinavije.


Istraživači tek treba da pronađu Balkan. Priča se da je to negde između Evrope, Azije, Afrike i krajnjeg idiotizma.

Demografski podaci

Ovu teritoriju su uvek zagađivale mnoge vrste, posebno albanska (ilirska ili grekofobična) i crnogorska (lazodojska) plemena, kao i bugarski (tatarofonski), grčki (monkeidonophobic) i majmunski (Firomians ili Bugari iz samo-obične-idiotske ) plemena, pod vođstvom srpskih (Ifuckiouallfuckinfuckheadedfuckheads) vrhovnih plemena. Danas je zemlja naseljena milionima ovaca i:

Albanci (koji su posvećeni napornom / mekanom / psećem radu na tome da postanu većina na Balkanu, Švajcarskoj, EU i ostatku sveta, čak i Kina (do sada neuspešno, ali Vlada SAD radi na rešavanju tog problema))

Bošnjaci (kriza identiteta, ali oni znaju da nisu Srbi niti Hrvati)

Bugari (koji su u stvarnosti Cigani i Turci i Tatari, ali svi ostali Sloveni su Bugari)

Hrvati (što će izazvati nerede bilo gde, bilo da se radi o tenisu, vaterpolu ili rukometu ili dalmatinskoj izložbi pasa)

Grci (koji su vlasnici svega, zapravo su šanse da oni stvarno poseduju vas, ali vi još uvek toga nisu svesni. Vole sir.)

Cigani (svuda su, osim tamo gde bi trebalo da budu - Indija)

Majmuni (Firomians) (koji su drevni ljudi)

Crnogorci (koji su lenji Srbi)

Rumuni (država koja je nacionalno jelo je čorba sa želucem, salata od povrća i „sarmale“. Zemlja sa najviše Cigana koji govore mađarski jezik.)

Srbi (Najjači narod na svetu !!!.)

Slovenci (koji više nisu Sloveni, ali poput imena, peglanje nogu (ne shvatajte to doslovno) (mislim da to shvataju kontra-doslovno) (ne, drugi utisak) (da, na to sam mislio))

Turci (koji su ceo ovaj region okupirali 500 godina i sjebali ga u potpunosti i zauvek)

Sve te vrste imaju veličanstveni običaj: kukanje i prepiranje oko svih ostalih vrsta. Borba protiv plamena je moćna zabava i dovela je do mnogih srećnih festivala pljačke i pljačke na dobrom starom Balkanu. Turiste se podstiče da uđu i klade se u kazinima ko će pobediti u ratu (a tu je, naravno, obično jedan ili više njih, koje se obično vode horde varvara u odeći fudbalskog tima sa plamenim natpisima i vile, uzvikujući ime neke ekipe "foodball").

Istorija

10000. godine pre nove ere, malo pleme humanoidnih stvorenja uselilo se u centralnu Evropu. Ovo pleme bilo je predak današnjih Balkanaca. Rani, neolitski Balkani bili su jednostavno, ratničko društvo. Kad nisu u lovu, Balkani su obično bacali kamenje na glave svojih suseda, popišani na travu komšija ili su jednostavno provodili slobodno vreme ubijajući se. Iako se čini nemogućim, evolucija je uspela (blago) poboljšati Balkanijce, pa se neće međusobno često ubijati. Takođe, današnji Balkani nisu toliko dlakavi, neki od njih čak i hodaju ravno i artikulišu reči kada govore. Ali, divljaštvo je i dalje prisutno u životu današnjih Balkanaca. Samo je pitanje vremena kada će ustati i baciti kamen na glavu komšiji.

Religija

Balkanci su politeističko društvo, ali tradicionalno obožavaju samo nekoliko glavnih bogova. Pomenućemo neke od njih: 1) Ozujsko izgovara se O-zhooi-skou. Boginja sreće, plodnosti i smeha. Sudeći po nekim pećinskim slikama, predstavljena je kao velika boca jeftinog jakog piva. 2) Pelinkovac Palin-ko-vatz. Bog snage. 3) Spek Shpeck - bog zdravlja i muškosti. Obično se predstavlja kao kriška slanine. Drugi, manje popularni bogovi su Luk, Cevapi, Pečenica, Droga itd. Neka balkanska plemena takođe obožavaju mračne bogove poput moćne Rakije Rah-kee-iah - boginje smrti i ludila, zle sestre Pelinkovca. Rakija se obično predstavlja kao boca vrlo jake šljivovice. Religiozni rituali se izvode gotovo svakodnevno, što je važan deo života svakog Balkanaca. Nažalost, nemamo mnogo informacija o verskim ritualima Balkanaca, ali neka iskopavanja nam govore da su ti rituali uglavnom koncentrisani na to da se napiju, pevaju glupe pesme i (ponekad) pokušaju da uhvate ženu.

Takođe se mora reći da su bogovi koje su obožavali Balkanci dobro poznati širom sveta. Upravo su im druga društva dala različita lokalna imena. Neki od njih su se razvijali tokom godina, pa ne znaju svi svoje korene, ali sigurno ćete pronaći njihove tragove u svakoj kulturi / religiji na ovom svetu

Društvo

Balkanci održavaju vrlo jake društvene odnose između članova plemena, posebno muških ratnika. Mnogo vremena provode zajedno uglavnom slaveći bogove (vidi poglavlje Religija) i sisajući penis. Naročito kada njihove žene nisu u blizini - šireći epske priče o nečijoj borbenoj hrabrosti, seksualnim dostignućima ili izdržljivosti na pijenju. Iako su vrlo rječiti u ovim situacijama, u drugim stvarima su potpuno suprotne. Na primer, balkansko društvo ima problema sa određenim rečima, poput „rada“, „posla“ ili „posla“. Čini se da Balkancima nedostaje sposobnost da u potpunosti razumeju ove reči.Ova anomalija je posebno primećena u južnim delovima Balkana.

   

Visiti

Biti na korak od katastrofe.

Vraćaj onaj cement što ste maznuli jebote, visi mi radno mesto.

   

Osinje gnezdo

Pinjata za debile i/ili neznalice.

- A be, Mićo, za kojo Rade dobi batine od tatka, pa ga još i ne puštav sas nas da ide na litije?
- Ma, znaš, došo mu rođak iz Beograd...
- Onaj što ga Rade vika "peder"?
- Taj, što mu sve kod nas smrdiv i prljavo mu... Pa, odvede ga on do osinjak, dade mu štapče i reče da je toj pinjata. I kad ga raspizdi Beograđanče sas onuj toljašku...
- Leleeeee... Mora da bidnalo rutavo!
- Ćuti, sve se naduo onaj mali od ujedi, ki puvalo! Odvezoše ga u grad kod lekara, a Radeta tatko utepa za sve pare!
- More, vredelo!
- Jes, slikao na mobilan, pa mi poslao slike! Sam da viš kako mlatara sas ručice onaj mali...

   

Bežati kao policija sa Kosova devedeset osme

Taktičko povlačenje uz najveći mogući stepen panike.

- Gde su Krstić i Lončarski?
- Ne znam. Zadirkivali su malog Nešu pa su isparili u nepoznatom pravcu kao murija sa Kosova devedeset osme kad su saznali da mu je Mika Bokser brat od strica.

   

Kvarenje omladine

Svaka muzika koju slušaju generacije mlađe od nas.

- Vidiš li ti šta danas slušaju mladi? Omladina ne zna šta je prava muzika. To nije bilo u naše vreme. Samo neki nakaradni tekstovi sa seksualnim temama, samo se koristi elektrika, prosti ritmovi i golotinja. A tek to ime - "Dugme" pa još "Bijelo" - garant je neki satanski znak raspoznavanja. To su antikristi koji kvare našu omladinu, treba ih zabraniti!

   

Srnagoga

Životinja koju Jevreji kolju za Božić.

   

Jebata

Rasprava, svadja. Izgovara se kao "debata".

Pele ili Maradona?
-Ma neću da se uplićem u jebate.

   

Retrorika

Umijeće govorenja o prošlosti.

   

Dobroćudni komentari na Nestorovića

Grčeviti emotivni ispadi krhotina od ženica sa jezivo banalnom familijarnošću u ophođenju. Sav taj duh povezanosti gospođa koje su popadale sve moguće životne ispite, podstiče među njima dalji kumulativni efekat sveopšteg uživanja Nestorovića koji im dođe terra firma u nedaćama. Mahom nisu uopšte osvrti na doktorova rasuta izlaganja, već im je primarni fokus osećaj utešenosti naslađujući se njegovom čovečnom namerom da sve oraspoloži sintezom nataloženih guglanja od proteklog perioda.

-Ne mogu da smislim Pregada Konja, draže su mi vaše mile čile okice... Slažem se to što ste rekli za pinealnu žlezdu.
-tako je doktore nestorovicu mi smo samo mitohondrija moj muz vozi kamion u minhenu bog vas blagoslovio
-DOKTORE VI STE PUNI ZIVOTNOG FLUIDA NESALOMIVE ENERGIJE I TALOGA ISKUSTVA GADJATE U SAMU SRZ. POZDRAV
-i moja baka je kuvala sapun
-saglasna sam sa vama dr nestorovicu ovo vreme je vreme izobilja informacija koje je lako dobiti, a dezinformacije jos lakse - u to su me uverile vase okice
-Selam doktore.

   

Ovidije

Nadimak poznatog rimskog pisca 'Metamorfoza' jer je stalno gledao žene i govorio: "O, vidi je!".

   

Reakcija

- Zoki, zar ne misliš da vam je bilo dosta za večeras? Ovo vam je sedma tura, a već dve nedelje pijete na crtu.
- Konobar, nije tvoje da misliš nego otvaraj pivo i pojačaj taj krš od televizora, počinje mi utakmica.
- Dobro, samo kažem, ali nemojte da opet lupate po kafani ako naši izgube, svaku razbijenu čašu meni odbijaju od plate - odgovori konobar dok je spuštao glavu.
- Što gledaš to, Zoki? Samo ćemo se opet nervirati - dobaci Zokijev prijatelj Vule.
- Vule, nemoj i ti da me nerviraš nego ćuti i gledaj.

Nakon ovih reči dva puta se začu svima dobro poznati zvuk otvaranja piva i konobar Srle je stavio otvorene flaše ispred Zokija i Vuleta koji su se pridržavali za šank. Ubrzo zatim, Srle je pojačao zvuk na televizoru na kome se začuo zvuk sudijske pištaljke koji je označio početak fudbalske utakmice.

- Vidi ove mamlaze, nemaju pojma, ne znaju da šutnu loptu, imaju dve leve noge! - Zoki je ljutito komentarisao svaku grešku igrača tima za koji je navijao.
- A vi bi kao mogli bolje? - dobacio je konobar kome je dosadilo da trpi ovo društvo samo zato što su dobri sa vlasnikom kafane u kojoj radi.
- Da, mi bi mogli bolje! - besno odgovori Zoki, busajući se u grudi.
- Ne može to tek tako - reče Srle rešen da se ovog puta ne povuče - Ti igrači treniraju po deset godina, neki i duže, a vi poslednjih deset godina pijete ovde za šankom.
- Nemaš ti pojma. Ti si samo konobar - odgovori Zoki podrugljivo.

Srle je uzeo vazduh i spremio se da odgovori na ovaj "argument", ali pre nego što je uspeo izusti reč, tišinu je prekinuo zvuk sudijske pištaljke koji se ponovo začuo na pojačanom televizoru. Tim za koji je Zoki iz nekog razloga navijao, iako ga ne podnosi, primio je gol.

- Vidi ovog kljakavog mamlaza! To bi Brando odbranio! - reče Zoki najljučim tonom do sad.
- Zoki, Brando nije stvaran, on je samo lik iz serije "Srećni Ljudi" - reče Vule koga je piće polako stizalo.
- Šta ti znaš? Slušaj mene. Nije Brando lik iz "Srećnih Ljudi", nego iz "Boljeg Života" - spremno uzvrati Zoki.
- Jeste, Zoki, upravu si - reče Vule uvidevši svoju grešku - Da znaš da bi mi stvarno bolje igrali od ovih mamlaza sa dve leve noge.
- Da znaš da ćemo to i da uradimo. - reče Zoki kao da je samo čekao da ga neko podrži - Ti beše još imaš onaj pajser u gepeku?
- Da.
- Odlično, ja imam onu moju bejzbolku ispod sedišta. Samo, neće biti dovoljno - reče Zoki sebi u bradu - Znam, ići ćemo po Čedu, on ima utoku.
- A možemo da svratimo i po Voju, on će nam čuvati leđa. - reče Vule srećan što doprinosi razgovoru. Sada je već bio pod vidnim uticajem alkohola.

Dok su ulazili na stadion na kome se održavala utakmica, izgledali su toliko razjareni da se niko od obezbeđenja nije usudio da ih zaustavi.
Sve oči su bile uprte u njih kada su kročili na travu. Zoki se tada zaustavi na tren i reče:

- Umalo da zaboravim. Treba da mi stigne pošiljka iz inostranstva. Koji je ono danas dan?
- Peti oktobar - reče Čeda dok je udarao sudiju drškom od pištolja u glavu.

   

Puši kao da je gleda bivši

Superlativ umeća devojke vanserijski nadarene za oralni seks. Blajv koji te u retkim momentima buđenja iz ekstaze natera da se osvrneš oko sebe da slučajno ne ugledaš svetla kamere i čitavu Brazzers filmsku ekipu u istoj sobi sa vas dvoje.

- Bgate, kakva je Marijana?
- Nema neku sisu, ali zato puši kao da je gleda bivši kojeg je 10 minuta ranije uhvatila da joj kreše rođenu sestru.

   

Alfica

Manji tip šporeta na drva renomiranog proizvođača Alfa Plam iz Vranja, ponosa Vranja.
Firma je jedna od retkih koja je uspešno prebrodila tranziciju i po kvalitetu se postavila daleko ispred konkurencije iz Smedereva, popularnog Milana Blagojevića.
Plus dosta i izvozi.
Ovde je tip o reču šporeta iz moze klase regular 46.
Dosta je manji od velikog brata 90h,
ali skoro duplo jeftiniji pa je sa cenom od oko 28k dinara svima pristupačan.
Lepo izgleda, dobro peče, a i ne zauzima suviše prostora.

   

Ostavio je neizbrisiv trag

Nesvarljivo izbrisiv trag. Tupo izrečena fraza za umrlog kojeg je sopstvena nebitnost sažvakala, progutala, ispljunula i sravnila sa zemljom. U talu s tom dosadom, izgovara je toliko bestežinska pojava, da još više naglašava njegova bleda nastojanja.

-Eh mukica, baš se uhvatio u koštac sa životom, nosio je odela i bio profesionalno afirmisan. Mislim da ni za 45 godina od sad njegova dobročinstva i njegova monografija "Diplomatski pomor gusenica" neće pasti u zaborav... Voli ga njegov admin tim Nebojša

   

Poseban slučaj

Slučaj koji je toliko običan da je gurnut u stranu jer ne može da dođe na red od neobičnih i retkih slučajeva.

   

Baby boom

Nagli porast broja muslimanske djece u svijetu.

   

Potenciranje na treningu na račun nedrogiranja

Momenat koji može da ima smisla samo ako si predisponirana ubilačka mašina sa Kavkaza, ali ne i arhetip balkanskog repera paćenika sa svetonazorom pubertetlije.

-Rrrrr, ja dižem pet kilotona iz benča dok ti toliko pošmrčeš...