Hehe! Ja putujem inkugnito! ;) :)
Važi se, sve će biti na stolu spremno u 13.30. Na interfonu broj 6! :) VelkoM!!!
Samo draga damo koji grad je u pitanju? Zgradu ne mogu da promasim jer ce me privuci miris zacina... :))
NS. Nadam se da ne stižeš iz daleka, jer bi to značilo da uskoro krećeš!
Aaaa pa ne... tu smo onda! :))
Ako jesmo, drago mi je. Naravno, bilo bi mi drago i da nismo "tu", ali ovako je, ipak, praktičnije.
Hrana spaja ljude xD Pohovana paprika punjena sirom.:bali: Dorucak ♥
Mislim da se takva paprika zove "Kaluđerska paprika". Jaaaaaaaaako je to sve fino...
Mhm hrana :D Da li neko zna da napravi musaku od krompira i punjenu pljeskavicu?
Musaku od krompira da, ali punjenu pljeskavicu nisam nikad pravila, niti gledala kako neko drugi pravi.
Aj pogledaj pa zovi kad napraviš.OK?
Елек, ја знам како се прави пуњена пљеска и умем да је направим...бар мислим :))))
Ma i da ne umeš,iz tvoje ruke bih i kamen pojeo :D
Nego Dar-mar,stvarno kad naučiš zovi me.
Хахахахах ја само да ти кажем да камење не спремам, у мојој кући једе се само домаћа храна са пуно љубави припремљена :))))
Može. Gost donosi pivo, može?
Ova se baš nameračila na mene :D
Okej,mada uz musaku ide Beli rizling,rashlađen na 18 stepeni.
Mislim da se nismo razumeli. Za rizling stoji, ja sam mislila pivo uz punjenu pljeskavicu.
Хм од сада ја ћу само покушати да те отрујем пошто видим да кад сам добра не волишшшш ;))
A pivo uz pljesku,shvatam šta hoćeš.Meni odgovara,onda dogovoreno.
Hahahahaha mene ni Sadamov nervni gas nije ubio,pa neće ni tvoja kuhinja :D
Хахахаха душоо ја кад ти закувам чај од једне дивне биљке, бићеш ко трнова ружица ;)))
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Psiholog · 20. Februar 2011.
Hehe! Ja putujem inkugnito! ;) :)
Važi se, sve će biti na stolu spremno u 13.30.
Na interfonu broj 6! :)
VelkoM!!!
Samo draga damo koji grad je u pitanju? Zgradu ne mogu da promasim jer ce me privuci miris zacina... :))
NS. Nadam se da ne stižeš iz daleka, jer bi to značilo da uskoro krećeš!
Aaaa pa ne... tu smo onda! :))
Ako jesmo, drago mi je.
Naravno, bilo bi mi drago i da nismo "tu", ali ovako je, ipak, praktičnije.
Hrana spaja ljude xD
Pohovana paprika punjena sirom.:bali:
Dorucak ♥
Mislim da se takva paprika zove "Kaluđerska paprika". Jaaaaaaaaako je to sve fino...
Mhm hrana :D
Da li neko zna da napravi musaku od krompira i punjenu pljeskavicu?
Musaku od krompira da, ali punjenu pljeskavicu nisam nikad pravila, niti gledala kako neko drugi pravi.
Aj pogledaj pa zovi kad napraviš.OK?
Елек, ја знам како се прави пуњена пљеска и умем да је направим...бар мислим :))))
Ma i da ne umeš,iz tvoje ruke bih i kamen pojeo :D
Nego Dar-mar,stvarno kad naučiš zovi me.
Хахахахах ја само да ти кажем да камење не спремам, у мојој кући једе се само домаћа храна са пуно љубави припремљена :))))
Može. Gost donosi pivo, može?
Ova se baš nameračila na mene :D
Okej,mada uz musaku ide Beli rizling,rashlađen na 18 stepeni.
Mislim da se nismo razumeli. Za rizling stoji, ja sam mislila pivo uz punjenu pljeskavicu.
Хм од сада ја ћу само покушати да те отрујем пошто видим да кад сам добра не волишшшш ;))
A pivo uz pljesku,shvatam šta hoćeš.Meni odgovara,onda dogovoreno.
Hahahahaha mene ni Sadamov nervni gas nije ubio,pa neće ni tvoja kuhinja :D
Хахахаха душоо ја кад ти закувам чај од једне дивне биљке, бићеш ко трнова ружица ;)))