HRANA!!!

1. "A pivo uz pljesku,shvatam šta hoćeš."

Ti ćeš jesti pljesku, a ja piti pivo! :D

Mici, čuvaj te tajne za buduću svekrvu ako bude neka pogana. Znaš, ja sam imala jednu komšinicu koja je stalno sakupljala neko navodno lekovito bilje da kuva čajeve. Tri muža je sahranila.

2. Nebitno,meni je hrana važnija od pića.Ja sam kao kamila što se tiče tečnosti :D

3. Хахахахах Дар-мар, та комшиница ти је добра, тако са мушкарцима који не слушају треба ;)))

4. Cool, jer sam ja kao Pamela Anderson što se tiče mesa. :D

5. Wow sviđa mi se to.Aj na pvt,pusti bre ovu moju :D

6. Khm khm, da uklonim eventualni nesporazum. Kao Pamela Anderson što se tiče mesa u smislu nejedenja mesa. Ona je prva poznata ličnost koja mi je pala na pamet, a za koju sigurno znam da ne jede roštilj kobaje.

7. Дар-мар, хвала ти, знала сам да ћеш опет бити на женској страни и нећеш дозволити овој мушкој животињи свашта ;))))

8. S obzirom na to da sam mirnodopskog karaktera, predlažem da:
    1. Mici pravi punjenu pljeskavicu;
    2. Dar-mar pravi musaku od krompira;
    3. Električar donese piće (i usput mi, kad je već tu, pogleda zašto lampica na bojleru treperi);
    4. Dar-mar napravi i neki slatkiš.

9. i ko će da vam peva?:))

10. Evo, Bane, možeš ti. :D
    Da li treba da obezbedim mikrofon?

11. ha ha,ja mogu kao DJ,da vam puštam muziku,al da pevam....!!:))

12. Dogovoreno, nema potrebe da se i ostali slože, jer sam ja domaćica!
    Bane pušta muziku i vodi računa da je piće rashlađeno.

13. da da ,kad oćete:))
    ladno pivo:))

14. Eh, evo kad se ekipa dogovori.
    Treći sprat, na interfonu broj 6. :)

15. Jel? ..na putu 66,šesta ulica levo..pa šesti sprat stan 6..Đavolak si ti neki Dar-mar!:))

16. Pozovite još nekoga, ja volim astal pun ljudi, a na Vuki znam lično samo jednu osobu. Naravno, poželjno je da svako ima neko (makar i minimalno) zaduženje.

17. Ја знам лично три, ја сам их натерала да направе профил, ја ћу и да их натерам да се придруже забави ;)))

18. Ja isto znam samo jednu osobu....!!:)),ma samo ti reci Dar-mar..eto nas!:))

19. Odlično! U svakom slučaju, bez obzira na to što volim astal šaren pun ljudi, imajte na umu da ja živim u dvosobnom stanu, ne u Rokfeler vili na tri sprata! Recimo da broj bude oko 10-12 osoba.

Kakvu muziku slušamo?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.