Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Metal i rok :D
od roka do transa....šta god oćete,samo ne neke trule narodnjake!Neke remix obrade da....ma ima za svačiji ukus,kako gazdarica poruči!?:))
Super! Što se mene tiče, može, samo da je bez preteških stihova dok jedem desert.
Šta kaže DJ? Metal i rok su ok?
Luuuuudo, kad budemo makljali glavno jelo, onda Rammstein "Feuerfrei"! :D
Ma može sve od AC/DC...pa Depeche Mode....:))
Pa Ladno pivo,pa žurka na stolu:))
\m/
A šta to ^ sa slovom m znači?
Đavolji rogovi :D
Ma to samo on zna 3:-)
Hahahaha!
S obzirom na to da je temu otvorila CrnaBo, predlažem da nam se na hasanju pridruži!
Nismo ustanovili, da li će to biti ručak ili večera? Ili da počnemo u doba ručka, pa ko dalje dobaci?
Slažem se.
Шопска салата...
Izvrsno, Triša donosi šopsku (meni bez luka, molim te)!
Mljac
Mogu da povedem prijatelja cija uloga ce biti da jede, jede, jede, jede i ne zamera ni na cemu?? xD
I da......ja perem sudove :D
Pa znaš kako, pošto si ovu temu ti započela, možeš da povedeš i dva prijatelja koji će da jedu i ne zameraju ni na čemu.
Sudove nećemo prati. Pobacaćemo kroz prozor! :D
Uh, hvala :D
Cime onda mogu da doprinesem okupljanju? :D
Mmmm... ti možeš, ako si raspoložena, da postaviš sto. Imam beli servis i ružičarsti escajg (jbg, nek' se muški ne zgražavaju), i upečatljivu slabost ka salvetama, pa biraj pakovanje koje ti se najviše sviđa. Hoćeš cvetni dezen, jednobojne, "reljefne", četvoroslojne...
Bice mi zadovoljstvo :D
Hrana spaja ljude ♥ :D