Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ЈЕБИ НЕ ВАДИ!
ko dade gol ja gledo basket
АЛ ГА ЦОА ЛОМИ ОПААААА
2 НУЛАААААААААААА
БАМБИ ТОШИЋ!!!!! ПРИНЦ ДУНАВА И САВЕЕЕЕЕЕЕЕ ЈЕБИ ВЕЛСАААААААААААА
Ovo mi se jako sviđa, nisam očekivao ovakvu igru... JEBI TROMZOAAA!!!
OVAJ VELSA!!!!!!!!
како га је усрало ал нема везе
Kurac ti jebem, šta da gledam :))
TO BREEE. Ovakva igra mi se svidja, grizu za svaku loptu
како га је усрало ал нема везе
Кога је шта усрало?
Kolarov spotičući prešao 4 igrača lololo. JEBI BREE!!
О Стојке јебем те у главу глупу...
Усрао нас други гол свеукупно
ЕДИТ: два један, сацмо га најебали
није баш, ипак се овај добро и изградио и није стао до краја, а пре тога одличан дриблинг и дупли пас, не може да се каже за тако изграђену акцију да те је усрала.
siniša postavio taktiku na fejsu, na fejsu... pa je svi čitaju
JEBIIIII!!!!
JA VERUJEEEEM!!
Коларов, Тадић и Игњовски објаснили. Свиђа ми се што трчимо на сваку лопту, буквално нас има свуда, сад само да се тако настави.
FORZZAAA SINISA
GRANDE SERBIAAA!!
Haha kakav je ovaj drugi gol
Још од Антића нисам видео овако лепу игру, ако не и лепша него са Антаром. Гол примисмо јефтино, Стојке ко Стојке, никад слободњаке није ни знао да брани али сад се обрука светски. Јесте Бејл Бејл и јесте јак шут али оно мора да се брани, ишло је у голманову страну.