Prijava

A u kurac, ovo je Đoković na tribinama? Povlačim prethodnu tvrdnju, taj bi i Golden Stejtu sjebao prednost, nadam se da će otići da i njih gleda uživo

sta seru ovi,ovo se ne svira.
samo sto mu dres nije skinuo

Prijović za 20 minuta pokazao više od braće Tošić za 200 godina, koliko su u reprezentaciji.

Mažić to ne svira... :) utakmica za plakanje, a jebeni sudija još skratio nadoknadu za 30s.

previše prosečnih polufabrikata, vuković, kostić, milivojević... ne ide tako protiv postave iz premijer lige

A i ta postava iz premijer lige je go kurac. Nikakva utakmica, jadni i jedni i drugi.

Aahahahah jebo ovo kad smo mi i dalje prvi na tabeli u grupi

sta mi ocekujemo da rukavina i kostic probijaju.da kolarov bude normalan i da stojkovic nesto ne sjebe.puno trazimo.bod puna kapa.

završićemo drugi i izbaciće nas hrvati u baražu

ovaj binic je legenda.kao da je u nekom svom svetu.da ga strajnic pita da li osvajamo svetsko,rekao bi 2 zaredm osvajamo lagano

Teška utakmica dveju kvalitetnih ekipa. Savan da je igrao bilo bi bolje ja mislim.

kakva grupa di su island,hrvatska, turska, ukrajina.

Ови наши су деловали малокрвно као да су на припремама јели храну спреману по рецептима Маје Волк. А Ђоваку забранити да гледа репрезентацију док не постане опет број 1.

ЕДИТ: И док не почне опет да једе месо.

jel ima neka tabela za najgore drugoplasirane, to isto treba gledati, baraz nam niko ne garantuje lolo

msm da su crnogorci trenutno najgora drugoplasirana

Odlicno funkcionise uska igra u odbrani, gotovo da je nemoguce protivnickim ekipama da urade nesro na blize od 20m. Jedina stvar koja fali reprezentaciji je autoritet. Jako glupa skupina umobolnih fudbalera koji pod palicom stranih trenera znaju dobro da igraju jer su nauceni da postuju tudje i budu ponizni. Kada se nadju pred svojim onda se kuraze. Cini mi se da je mitrovic jedini igrac koji zna sta zeli i moze to da sprovede, mozda i ovaj prijovic, vidi se da je iz druge sredine, ima tu svezinu do kraja kvalifikacija dok se neutopi u glupost kolektiva, moras se ponasati kao svi ostali, da je tu samo jos par normalnih mozda nebi poklekao ovako ce morati da pogne glavu da bude glup da ih izdrzava da se smeje na glupe fore da slusa glupe savete o fudbalu a mozda i o zivotu ,,ma sta ces, nema ovde leba, idi preko i neokreci se, dobro si uradio,,. Slavoljub Muslin treba da bude takticar a npr Dijego Simeone njegov predstavnik, onaj koji komunicira sa fudbalerima. Tada bi od straha prema autoritetu Simeonea igrali bez ispucavana kada je protivnik na blize od 2 metra, bez gledanja u loptu i sa gledanjem rasporeda saigraca i narednih nekoliko poteza.

Ako nekome treba objasnjenje za odredjeni deo teksta slobodno neka mi se obrati privatnom porukom ili ovako, rado cu objasniti. Postovanje tudjeg znaci da se narod ustrucavao pred lekarima pre 100 godina kada su uglavnom ti lekari bilo dosljaci a starosedeoci seljaci. Od tad to vuce korene. Kad se ide doktoru mora se najbolje odelo obuci i paziti na recnik.

Nije to nista lose, to nam je samo osobina.

Jako glupa skupina umobolnih fudbalera koji pod palicom stranih trenera znaju dobro da igraju jer su nauceni da postuju tudje i budu ponizni. Kada se nadju pred svojim onda se kuraze.

Ако некоме није јасан твој пост, само ћу дати овај пример: Матић у Челсију и Матић у репрезантацији.

nema to veze sa trenerom vec parama, ne lupajte gluposti