Prijava

jeste da necemo dugo tamo da se zadrzimo al dobro

mitrovic da nije malouman, bio bi dobar napadac.ovako ce morati da nam igra,pa ce kada bude frka da dobije crveni jer je nekog zategao laktom.
u svakom slucaju,usralo nas je mnogo.ne igramo mi uopste dobro.cim budemo igrali protiv nekih brzih reprezentaciju,duvamo kitu

Mi se lakše plasiramo na svetsko na koje idu 10-ak reprezentacija iz Evrope nego na Evropsko na koje idu sve reprezentacije iz Evrope

Ajde ne serite govna daj da drknemo tu austriju i da odemo tamo pa sta bog da boli nas kurac mozda se opet napalimo pa 2:2 sa svabama pa slavlje

A i zanimljivije ce biti svetsko, bice pune kafane i to

Odgovaraju nama ove cempionsip kilave ekipe, zato smo i prosli, al avaj cini mi se da se mitrovic previse ukilavio tamo, nekad je bio malo pokretljiviji bar mi se cini

Jel se zna u kojem cemo sesiru biti otprilike?

Otprilike u zadnjem haha sta si ocekivao brt

Toga sam se i bojo brt zato pitam haha

Zna se u kom ćemo šeširu biti. U onom evropskom u kojem nisu Rusija i top 5 ekipa iz Evrope. Šeširi se prave geografski.

Tako je bilo za prošla dva svetska ako ne promene.

Igramo kao meksiko '74

опет без милинковић - савић

јебем ти. какав смо ми страшан народ кад и кад све иде добро мора да има једна ултра смеће ситуација јер смо говна. ако не буде ишао у русију а не освојимо ја стварно не знам. и да освојимо без њега је смор а тек овако... ЈЕБОТЕ

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=09&dd=21&nav_id=1305963

Ajde ne serite govna daj da drknemo tu austriju i da odemo tamo pa sta bog da boli nas kurac mozda se opet napalimo pa 2:2 sa svabama pa slavlje

A i zanimljivije ce biti svetsko, bice pune kafane i to

ех кад се сетим... 3 дана после немачке 2010. сретнем два другара распадају се каже брате нисам спавао 3 дана славимо... какво лепо време дај да се понови па да уђемо у полу финале и оргијамо данима.

Na osnovu čega se više šlepa taj gudelj koju pičku materinu, kapiram da ni on sam ne može da iz prve pogodi u kom timu igra sad bez da pogleda listu, ako mu lige uopšte i ima u listi pička mu materina i njemu i muslinu, serem mu se u rezultate, posralo ga malo i sad kao ne treba sergej milinković savić a treba gudelj jebeni i kao ima opravdanje zbog rezultata.

A najjače što je kostić na spisku a on povređen pa em što ne može da zaigra, em što i ako zaigra nije u takmičarskom ritmu mesec dana.

to za kostica je banja.ne zna muslin ko kako igra.izgugla malo,vidi postave na rezultatima i to je to.sergej mu se ne svidja jer ima 2 prezimena verovatno.sta koji kurac glumi neku glumicu,ne moze.
kostic je i zdrav lazni igrac.nema tu vise dobrih igraca.bolje lazovic da igra vingbeka umesto rukavine. za razliku od rukavine i igra negde fudbal,a ne samo u reprezentaciji.pejcinovic,milinkovic savic,sulejamni,lazovic.ja bi u skuletica zvao da razgrce.
muslin je degenerik bio i ostao.ne ukapa ti se igrac iz italije u koncepciju,al zato igrac iz fk liu keng je pravo resenje.

Brate i Bastu bi lagano zvao u reprezentaciju, čovek igra godinama u Italiji i to stvarno igra, a ne duva klupu, ali ajde ti to objasni Kodžaku.

костић је добар.