Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
kostic je dobar da igra prijateljsku za b selekciju protiv zanzibara.da tu prosipa jedan jedini dribling koji ima.kada to ne prodje,dezintegrise se.
ma i basta.samo ne antonio.ovde se izigra za reprezenatciju da bi se vrati u spaniju da mozda bude nekad na klupi.odrzava formu za klupu u timu.
Kostic je prevara, ona stikla tadicu ga jos drzi u prvoj postavi.
Gacinovic igrac utakmice u beogradu-u irskoj ustupa mesto jebenom rukavini. Ja bih razumeo da imas danija alvesa pa da ga vracas u prvu posle suspenzije iako je izmena pokidala, ovako aj bezi bre.
Sergej kidalica jebena a gudelj u kini. Muslin dobar sa gudeljovim caletom, nema druge.
Konacno je pozvao radoju koji igra u spaniji protiv reala, barse i atletika, verujem da bi mogao da izdrzi i utakmice sa austrijom i moldavijom gruizijom ko je vec svejedno je isti kurac
Ja ne znam kako se trijo veznih matic, sergej, radoja ne bi bilo gde uklopio ali ajde videcemo.kad udarimo kurcem u ledinu
Pa gde si ti video radoju? Nema ga koliko ja videh, a gudelj ide čak i ispred fejse koji je i onakav kakav je za gudelja izmislio i loptu i fudbal i poziciju zadnjeg veznog i sve
Što kažeš, trio matić - sergej - radoja na sredini pa ovi napred bi mogli da bleje konstantno na 30m od protivničkog gola da uopšte ne moraju da zakorače nazad, a ne da se nešto cimaju po defanzivi
Kilograme selektor si vidim...
Pa nisam sada ni gledao spisak, na proslom za irsku i ove slepce je bio
Gruzini nam drže leđa za sad. Cenim da im vrlšani ne mogu ništa.
Jel video neko policajce sa sahovnicom i slovom U na ledjima? Mamu im jebem vatikansku
Murinjo na tribinama ahahaha panonski govnar
пф биће ође свашта
Drugi tim austrije nas pojede na utakmici koja njima ne znači ništa, i igra se praktično na neutralnom terenu, k'o da nisu domaćini. POJEDE NAS.
I gol koji su naši dali malopre je mogao biti poništen zbog ofsajda kako mi se čini, dali su gol iz jednog jedinog polušuta, bez napada praktično. A njemu ljajić kao verovatno jedan od ofanzivnih veznih koji su u najboljoj formi u evropi bleji na klupi.
Govnarski fudbal, kao pičke, nezasluženo bi bilo da su otišli na odmor s prednošću. Smrdljivci mrtvi.
Srbija - Austrija je Rusija - Nemačka za sirotinju.
Zna Murinjo da je ovo veliki derbi dva večita neprijatelja, zato je i došao.
A takodje gleda Matića.
Sad će i ovih 1:1 da čuva mrtvak jebeni jer nam je dosta i to uz remi sa gruzijom posle, daleko bilo neću ni da gledam utakmicu u kojoj se ide na remi sa gruzijom jebenom
Drugi tim austrije, mrš bre majku ti jebem ne uklapa ti se milinković savić u koncept tima, koji bre koncept jebem li ti seme odvratno
ПОЛАКО ЦОА ПОЛАКО БРЕ
Нерегуларан је наш го
Pa jeste neregularan vrlo verovatno, ako je tadić bio u ofsajdu (nije se videlo na snimcima gola ali verovatno da jeste), onda sudija ne bi uopšte pogrešio da ga je poništio.
Ali koje je kuvanje u grupi I jebemti island, turska, hrvatska i ukrajina, klanica, island vodi u turskoj, svi bukvalno u tri boda pre ovog kola i svi jure prvo mesto
Дал нас Свети Стојке Хумски држи у игри
Sjeba mi island tiket crko dabogda i on i turcin pa iz iksa jebem vam mater iz iksa
A koncept nase repstacije je da drljamo picku i cekamo da tadic baci magiju eto to je koncept. Gacinovic mu opet krpi rupe, ako da dva komada opet ce na klupu svakako jebali ga i rukavina i kostic
Mustafa vadi iz govana ko i uvek treba bistu da mu dignu u staroj pazovi