Prijava

Данас да би парирао свим екипама мораш да имаш два задња везна који ће да играју, што би Енглези рекли бокс-ту-бокс, 2 бека која трче ко Јуса Болт и убице за штопере. Ако све то зачиниш једним креативним играчем у нападу, то је то, екипа спремна да се побије са сваким.

Шта Србији недостаје од тога? Читава одбрана. Задњи везни и нису толико лоши.

Proćićemo grupu, ko god da nam dođe.

против следећих репрезентација: немачка, шпанија, француска, енглеска, италија, холандија, бразил, аргентина, португал и хрватска (задње две сам додао зато што имају континуитет добрих тимова за тај период и да их буде десет укупно) скор на званичним утакмицама је: 1-11-14 са једином победом против немачке.

ok, argument mi je tupav, i svidja mi se sto si iskopao ovo :)
imamo gubitnicki mentalitet u kombinaciji sa losom igrom, i verovatno i losim igracima. jedino mi nije jasno kako omladinci izvuku ponesto, i bili svetski prvaci, sto mi je maltene zona sumraka ako pogledas seniorsku reprezentaciju. Ko engleski juniori da osvoje svetsko u kosarci do 20g, a onda da budu ko sto su i uvek u seniorima, nerealna prica.

meni ispalo belgija, kolumbia, kostarika i srbija. grupa da se nadas al svejedno bi ispali :)

di vam to ispada.ocu ja da se sigram :)

http://ultra.zone/2018-FIFA-World-Cup-Group-Stage-Draws

Brazil
Švajcarska
Kosta Rika
Srbija

Portugal
Urugvaj
Egipat
Srbija

Okreni obrni, ispadamo 100%.

hvala
brazil
spanija
tunis
krv ti jebem.
kliktao sam tri puta i svaki put izvukao tunis.

ARGENTINA
ENGLAND
TUNISIA
SERBIA

ovo kako god da okrenes 0% sanse da se prodje grupa :)

treba nadju nekog trenera da postavi formaciju 7-3-0 i da igramo ubedljivo najruzniji fudbal na prvenstvu. ono, da i ne pokusavamo, nego lopta u aut, izlezavanje, pricanje protivniku u uvo da si mu jebo zenu, svadjanje sa sudijama, sa publikom, trenerima, trener obucen u adidas trenerku umesto u odelo, dogovore se igraci da radi timskog duha obrijaju glave i tako to.
da ostavimo utisak nekako. igrom skoro sigurno necemo a ovo je bolje nego da dobijas nagrade za fer plej i ostala gej sranja sto dobijaju gubitnici.

utakmicu bez crvenog i manje tuce racunas ko da si izgubio, bez obzira na rezultat

ono, ima 3 utakmice, da se iskoriste maksimalno.

ok, argument mi je tupav, i svidja mi se sto si iskopao ovo :)
imamo gubitnicki mentalitet u kombinaciji sa losom igrom, i verovatno i losim igracima.

па да, није спорна твоја поента, само треба додати и криминалце који учествују у целом том циркусу званом одлазак србије на СП. сад је ево почело првог дана по пласману и наравно да у таквој атмосфери нема доброг фудбала. немци су показали у бразилу колико добра организација и фудбалска атмосфера доприносе добром резултату. наш систем и организација су на нивоу неког афричког са само једном разликом што председник не мења списак играча.

jedino mi nije jasno kako omladinci izvuku ponesto, i bili svetski prvaci, sto mi je maltene zona sumraka ako pogledas seniorsku reprezentaciju. Ko engleski juniori da osvoje svetsko u kosarci do 20g, a onda da budu ko sto su i uvek u seniorima, nerealna prica.

мени се чини да је зато што је основа система штанцовање играча и играчи се највише форсирају у тим годинама да би се увалили у неки ино клуб и сви се у ланцу лепо наплатили. доста њих после тога брзо потоне, пошто изгубе вољу и почну да их стижу повреде. ваљда је то до разлике у спортовима, али је много очигледније у кошарци. телнтовани клинци играју и тренирају нон-стоп, играју у три различите старосне категорије и онда нам остану две-три репрезентације врхунских талената који су играли до двадесете године.

још у фудбалу се сећам да смо једно време штанцовали задње везне и крила, има ли смо их пун курац. ако зна да трч ии дрибла - крило, ако не зна - задњи везни.

Francuska
Meksiko
Tunis
Srbija
----------
Argentina
Švajcarska
Senegal
Srbija
-----------
Poljska
Meksiko
Senegal
Srbija
-----------
Argentina
Hrvarska
Tunis
Srbija

Moj tip za prvenstvo je:
Argentina
Meksiko
Senegal
Srbija

да имаш два задња везна који ће да играју, што би Енглези рекли бокс-ту-бокс,

Ako su boks tu boks onda nisu zadnji vezni