Prijava

Hahhahah

E vezano za zajebanciju od pre par strana kao kada bi radoš ili bjelogrlić snimali seriju o reprezentaciji itd.

http://www.espreso.rs/sport/showtime/36460/da-se-snima-film-o-bariju-1991-ko-bi-bio-genije-ko-robi-a-ko-kobra-foto

Ovo je tačno fazon kad bi bjelogrlić radio seriju ili film. Kad bi radoš radio onda bi darka pančeva glumio verovatno onaj sin dragan a diku stojanovića onaj radošev sin.

"Idem na žreb u Moskvu i imam samo jednu želju. Da Srbija bude u grupi sa Rusijom, što bi bila prava poslastica za navijače obe reprezentacije. Šta ćete lepše od ovakvog scenarija. Dve prijateljske zemlje sa tako neraskidivim istorijskim, ali u novije vreme i fudbalskim vezama, pa još u istoj grupi na Mundijalu", rekao je Krstajić za "Novosti".

Može komotno i u transfer blama.

dje si skocko decxko

ahahha prvo gamby, pa ti, šta je ovo, zombi apokalipsa jeba te sunce :D

okle tebe jebate?

свратијо мало на пиву овдје:Д

шта има?
Пвт, смс ? адд ме сегзии

Samo gole slike u pms.

одличан текст. кладите се да ће бити група бразил, мексико, данска, србија, шансе су испод 1.5%.

ovo ko ono sto smo mi ovde klikltali pre nekih 10ak dana.

па добро, он има стварно већи узорак иако суштински нема разлике, али не видим апсолутно никакву разлику у вероватноћи између нпр. бра, мекс, дан, срб и бра, мекс, исл, срб. осим што је ова прва у његовој симулацији добила више погодака, па је згодна да уђе у наслов.

такође, пуштао је више од 10.000 рендом комбинација да би извукао вероватноћу ко ће с ким из првог и другог шешира да би закључио да је 20% шанса да бразил буде са мексиком што је потпуно очигледно пошто бразил има 5 могућих противника из другог шешира и сви имају шансу 20% да се нађу са бразилом (можда може минимално да варира у зависности од начина извлачења, али то вероватно није ни узео у обзир).

а закључак да има 40% шанси да енглези буду у групи са аргентином и бразилом је хит кад се из табеле коју је окачио види се да и сви остали: хрвати, шпанци, швајцарци и мексиканци имају отприлике исто толико шанси. :)

statistika je kao bikini

то ми је и најзанимљивије што мексико по симулацији има мало мање шансе од четири европске да закачи бразил или аргентину и не видим неко треће објашњење осим да је случајно или је симулација нешто лоша.

едит: што обриса пост?

JEBAI SMO JEŽA U LEĐA

dobijamo brazil gubimo od siptara i crca

Jebi ga, da je bila grupa A sa rusijom, urugvajem i egiptom pa kao i da ima neke nade male da se prođe, ovako zakucani na 4. mesto s gol razlikom 1:7

Imali bismo 1 bod maks ma u kojoj grupi bili, ovako će bar Gudelj i Rukavina moći da pričaju unucima da su igrali protiv Nejmara.