Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
JUPIIIIIII
Uuuuu lepa akcija
Je l' se ovo kolarov pičkara sa tadićem ili mi se čini samo
Ma daj bre ljudi, bolji smo sigurno od ekipe čiji navijači posle vezana slovima DVA pasa, kreću sa olee olee
Kako su ih predriblali naši pa ko dečicu
Hahahaha ma aj beste u kurac bre
E jadna li nam majka
opet maksimovicj
UTAKMICA JE BILA PRAVA TAKMIČARSKA NA GOL VIŠE
Prokleta tema ko kladionica jebeno, bešte odavde dok nas ne razvuku ko gibanicu
Bukvalno random štoper iz jsl >>>>>>>>>Maksimović
Posle kazu ne treba mustafa i dusko tosic i mitrovic kosovar sto skida dronove a ja kazem e pa niste u pravu
KRIv je maksimovic ali i golman jer ne sme lopta da mu pada na 3m od gola na drugoj stativi jbg
sjajna bomba kolarova
Pre biram ovakvu neku ludu prijateljsku protiv ovih orkova nego ono pederisanje 2010: hajmo samo igrače iz naše lige poslati protiv japana. Pobedili japan, 3:0, glupi srbin rezonuje : ako smo jebali japan s igračima iz jelen lige, šta li ćemo na sp uraditi, jebaćemo.
Epilog: japan ispao u osmini gusto na penale.
Srbiju jebao kejhil kurcem u picku
Inače novi dres je teški fušeraj ona zastava vertikalna je plastična nalepnica najodvratnija koja se nabora, pa ozbiljniji momci koji drže do sebe i ne haju mnogo za obim struka, kao što smo Coa Mitrović i moja malenkost, nespokoj blagi doživljavaju.
Taj meč sa Japanom je svedočanstvo nestručnosti i egoizma prevaranta Antića. HEJ, ti tripuješ neku nadmoć protiv Japana, par meseci pre SP, umesto da uigravaš, ti šalješ Neca Tomića i Deksija Lekića u neku Nagoju, kao oni konkurišu jebote da budu u tvom timu bogova.
I ako su nas jebali.
Selektor Mladen je čovek na zemlji i neće napraviti takvu grešku
Kakvo mrtvilo
Ispravnost odluka selektora mladen, pokazaće konačan ishod ove utakmice
https://giphy.com/gifs/aleks-aleksandar-kolarov-xddd-Lwb3s6k21nva0
Mislim da je u srpskom genetskom kodu upisano da ne možemo uputiti kršten centaršut.