U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
http://vukajlija.com/forum/teme/8964
Ајмо последње прогнозе. Ја кажем 2:0 за нас, стрелци Жигић, Тошић.
1:0 за нас. Пантелић га даје. :)
Dade ga Pantelic :)
Ево вам га хејтери, Пантелић је дао гол! :)
ЋОРАВА КОКА!!!
Е али реално, ово је супер. Први пут после 100 година да преокренемо резултат у фудбалу.
Пантелић цар. Битно је да не играмо на Жигића већ кратке пасове и те форе, ако будемо на СП слали дуге лопте стално има да га издувамо. На СП мора Коларов уместо Обрадовић и Качар уместо Милијаша. Може и Кузман на средину и без форсирања Жигића, Пантелић може сам у нападу. (за ово последње се шалим)
Свеједно дао је гол: :)
Иначе, добро смо играли, мало је био несигурности на почетку, зато што нема Видића у тиму, а и Стојковић је кикснуо код првог гола. Што се тиче осталог, одлична игра Красића(гол и асистенција), Станковић је дао екстра гол, али мало ми смета што стално прескачемо средину, мада то вероватно Африканцима не лежи добро. Пантелић пожртвован и дао је гол. Остали су добро играли, једно то што одбрана на почетку није била на нивоу.
Само још да Видић заведе ред у шеснаестерцу кад се врати. :)
И пенал је био, јасно се видело да је Јовановић ударен по лицу.
Што се тиче њихових голова, први је голманова грешка, а други је одличан доказ да без Видића имамо једну велику рупу у одбрани.
Нека је проклет онај лик који је из Русије и Украјине први увезо оне трубе пластичне, са оним најлоном, чији звук чујемо када је међу гледаоцима мук! А које смо некада били у прилици да слушамо само када репрезентација игра пријатељске и турнире са нашом источном браћом.
И намјештена је утакмица да дође 7+, шта се ложите који курац
Види се да Видић фали у одбрани. Битно је да се нико не повреди, посебно Ивановић јер му је замена онај богаљ Рукавина. Контам да ће бити нешто на том СП ако се не сјебемо у главу.
Sve je to super, samo mi Jovanović deluje nekako neubedljivo... Može to mnogo bolje
Ма Јовановић се некад не види цео меч па онда експлодира... опуштено.
Красић је класа...
A i to što kažeš.
И намјештена је утакмица да дође 7+, шта се ложите који курац
Јебале их трубе да их јебале, само полако, у Африци ће тек да свирају та срања. Прошле године на купу конфедерација сам морао да гледам утакмице на мјут...
А публика, позоришна атмосфера. Ако гледате мечеве рукоментне репрезентације у Нишу, знате каква је увек атмосфера, треба један репрезентативни стадион на југу.
Почиње друго, одо ја.
Даје га и Зоки Тошић.
Ма нисам ја, Пеки, говорио о камерној атмосфери, него о оним јебеним ТРУБАМА. Како ме само нервирају! По мени, оне су једно од главних обиљежја тзв, "српског шабанског навијања". :-)
Ваљда неће Антић убацивати на Првенству Петровића