Фудбалска репрезентација Србије

1. Bio sam na severu i atomsfera je bila pomalo čemerna...

2. Ма без Лунета и Видића назад ништа. Невен још млад за тако важну позицију. Мада њега сада намерно форсира Антић, на пријатељским, јер ће да му смањи играње на првенству. А ипак да га части јер игра за нашу земљу.

Уистину, причају да је Невен велики потенцијал. :)

А што се тиче ових пријатељских, колко ја знам (а знам) најважнија ставка у игри је била "Ко се повреди, ћелава му кева". Све остало што су уигравали су биле ситнице (типа оно код извођења слободњака, корнера са помоћним играчима).

Мрђа и Жигић тандем за напад(иако је Пантелићу загарантована позиција због пожртвованости)!!!

3. Ма џабе ти све те паметне речи Банићу, погледај коментаре на Б92 и сличним сајтовима... Страшно шта све људи пишу.

Иначе, раније сам критиковао навијаче. Само да опет поновим да је оно јуче било срамота од навијања. Да на југу, поготову у мом Нишу постоји један стадион који може да прими, па и само 20000 људи, атмосфера би била боља него што је у БГ-у кад је пуна Маракана. Еј, нас 600 и кусур направимо такву атмосферу у Чаиру кад игра рукометна репрезентација у сваком мечу! Чак и оном пријатељском против француске је била пуна хала.

Београђани не знају да цене то што имају.

4. Па добро, ипак је то била пријатељска и није било организованог навијања. А кад нема организованог, онда сви ћуте.

А да је утакмица имала такмичарског значаја, сви би се драли ко луди. Ево ја крећем од себе. Имао сам карту за Запад и поклонио сам је, јер је пријатељска. А и ко ће да иде за Бг, па да ћутим тамо 90 минута :)

5. Pa da i ja bacim koje slovo. Da vam razbijem ovu silnu cirilicu. :p

Najjaci tim koji mozemo izvesti, po mom skromnom misljenju, je:

Stojkovic
    Bane, Nemanja, Lukovic, Kolarov
    Krasa, Deki, Milijas, Lane
    Zigic, Mrdja

4-4-2 i vozdra!

Mrdja je, kako ste vec svi rekli, mnogo prodorniji od Pantelica. Cenim Pantelica, ne kudim ga, ali decko jednostavno ne radi u repki ono sto bi najvise trebalo da radi (da daje golove). Mrdja se mnogo bolje ponasa u reprezentaciji.

Ostalo... Stojkovic nece napraviti fatalnih gresaka. Ne verujem da cemo zbog njega ispasti ili sta vec. Ako nas neko bude pobedio/izbacio to ce biti zbog nezalaganja citave ekipe ili jednostavno zato sto je druga ekipa za klasu bolja (a takvih je, realno, jako malo).

Ganu tucemo sa jedan razlike, 1:0 ili 2:1. Nemacka...voleo bih da ih razmontiramo, jer mozemo. :) Ali bice cupavo... Australija - popravljanje gol razlike, ako idioti ne izlome noge Lanetu i Krasi.

Srbija!!!

6. Јес вала, то нам јесте најјачи тим.

Само што ће да игра ипак Пантелић. Труди се он ипак. А и Радомир Антић не сме да експериментише мЛого, јер има тим који се квалификовао у тешкој гупи. И сад ако би он рецимо променио тим, а ми пукнемо, он је директан кривац(тако народ мисли). А ако остави све као што је билу у квалификацијама, а ми пукнемо, онда ће он да изађе на конференцију и да каже "Ми смо имали добар и уигран тим, али нам је кренуло лоше. Све остале утакмице смо одиграли под утисцима прве". :)

Елем, мен' се Милијаш не свиђа уопште. Нама фали један човек који ће да буде у средини и да помаже одбрани, типа Камбијасо. Тај би човек спречавао шутеве и центар шутеве са 20 метара у средини. Ево рецимо јуче небисмо примили онај 1. гол да имам таквог играча.

Качар и Кузма су исто нападачки везни.

Их ал' беседим ка' прави фуЗбалски стручњак.

7. Па ипак је Антић некакав фудбалски стручњак и није он срећом освојио дуплу круну са Атлетиком и још је тренирао Реал и Барселону. Човек познаје фудбал и имам тотално поверење у њега, а ми требамо да га подржимо и да не сумњамо у његов ауторитет.
    Ми имамо 23 играча у Африци, а он зна која је најбоља комбинација 11 играча са којима можемо да прођемо групу.

8. Гана има јак везни ред, тако да очекујем 4-3-2-1. Станковић, Кузмановић и Милијаш ће играти у средини, и тиме мало ослободити дефанзивних обавеза Красића И Јовановића. Тиме њих двојица добијају више слободе у нападу. Ако буде играо са 2-ом у средини, Красић и Лане ће морати све време да јуре њихове везњаке, тако да 2 нападача ништа неће вредети.

9. Osvajamo duplu krunu, bre!

10. Гана има одличан средњи ред и тог дела се треба највише плашити. Немају баш високу одбрану, осим Ворсаха из Хофенхајма(1,96 м) који ће чувати Жигића.
    Зато је и Антић јуче ишао толико са високим лоптама против Камеруна и могу рећи да се они нису снашли баш најбоље.

11. Јао још само 3 дана!!!

12. Човече, сутра играмо!

13. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

14. Danas dobijamo 100%.

15. Nisam ja baš siguran. Nisam zadovoljan igrom.

16. Nisam ja baš siguran. Nisam zadovoljan igrom.

17. Мислим да су играчи из напада и нарочито из средине терена превише оптерећени дефанзивним задацима и да данас и није баш Красићев дан.
    Биће боље у другом плувремену! :-) СРБИЈА!

18. jbm im, dali gol!!!! :((((((

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.