Фудбалска репрезентација Србије

  1. прваци светаи монтдвидео 2 различита појма....

    због хрватских глумаца...

  2. Zašto mi koji kurac nismo počeli sa dva napadača utakmicu u kojoj moram oda pobedimo da ne bi brinuli za plasman na SP? Naduvaj nam jaja Musline.

    Pa zamisli da damo gol u dvadesetom, ko će se bre braniti 70 minuta.

  3. Al najachi mi bane kod gola kako je stigo onu loptu jedva i samo je udario da je ovaj gruzijac ne bi pokupio i tako je nastao pas a la pirlo/cavi/sale ilic, ostalo je istorija, srbija je na svetskom prvenstvu

  4. 9-11 novembar revanši 12-14 novembar

    EDIT: a biranje parova 17.10. ako sam dobro razumeo

  5. Муслинова тактика за СП: Чим се пребаци половина само циљајте Митровићеву главуџу, немој неко да је додавао по земљи или да шутне ногом на гол. Само јако и на главуџу.

  6. daj onda žigića da povedemo kapiram da je i ovako mator korisniji od mitrovića

  7. oćemo praviti doček igraj i po bedi?

  8. Kapiram da će Rukavina biti Trifon Ivanov ili Kameni onaj golman ovog svetskog prvenstva, znači u svakoj kesici će biti.

  9. Realno prijovicka mora u prvu postavu, makar je brzi od mitra ako nista drugo

  10. Рукавина други пут у каријери у Панинијевом албуму. Боле њега...
    http://www.sportsworldcards.com/ekmps/shops/sportsworld/images/serbia-antonio-rukavina-302-panini-south-africa-2010-fifa-world-cup-sticker-41760-p.jpg

    Још ако се у албуму појави и Душко...

  11. Grupe na SP. Mi smo u četvrtom od četiri šešira jelte.

    Četvrti šešir trenutno čine Iran, Srbija, Japan, Nigerija, Maroko, Panama, Južna Koreja i Saudijska Arabija. Srbija je druga po rangu u četvrtom šeširu što znači da iz tri jača šešira moraju da ispadnu dve reprezentacije sa jačim renkingom da bi Srbija uskočila u treći šešir. Ali isto tako, moraju i da ih eliminišu selekcije sa slabijim rangom od Srbije. Dakle, ako Peru ode na Mundijal pre Argentine, Kolumbije ili Čilea, to ništa ne znači Srbiji jer Peru ima bolju poziciju na FIFA rang listi prema kojoj se i određuje sastav šešira.

    Zato Srbija treba da navija da u Južnoj Americi nekim čudom prođe Paragvaj koji ima sabiji rang od nas. Ili da u Evropi kroz baraž prođu Grčka i Republika Irska koje imaju takođe slabiji rejting od nas. To su šanse koje Orlovima donose treći šešir...

  12. Odigrali smo odličan kvalifikacioni ciklus. Na svetsko bi trebali da povedemo obavezno Ognjena Koromana, Zorana Tošića i Krasića pošto oni imaju ogromno iskustvo igranja u Rusiji. Pored toga, Muslin je naša taktička prednost jer priča ruski, valjda.

  13. jebeno ovo za zreb.nasa jedina sansa da nas ne ponize tamo je povoljan zreb.a od toga slaba vajda.cak i iz ovog cetvrtog bi mogli da dobijemo panamu i verovatno saudijsku arabiju.

  14. Zar nismo mi u četvrtom šeširu, osim ako...ima nekih KALKULACIJA da budemo u trećem?

  15. Pa ima nekih kalkulacija, treba nam da se dve bolje rangirane ne plasiraju. Ja se samo nadam da nas posere sreca da budemo jedina evropska repstacija u grupi jer mi od evropskih kvalifikanata sa sve ovima u barazu ne mozemo da pobedimo nikoga tj ne mozemo ni bod da uzmemo. Sa afrikancima moze bunker, sa netop amerikancima moze neki prekid kao i sa azijom

    Znaci mozemo se nadati necemu ako ne dobijemo u grupi evropljane, brazil, argentinu ili neke fanatike tipa koreja, japan, arabija i te ludake sto im infarkt ne smeta da nastave da trce za svoju zemlju

  16. Jedno je sigurno, a to je da nemamo nikakve šanse ako budu igrali spor fudbal, mora to brže.
    Tipujem da nemamo šanse protiv južno-američkih reprezentacija, zbog sporog fudbala, ali ostale možemo sve da dobijemo, ako nas malo sreća pogleda, kao i sudija naravno.

    NEMAČKA OSVAJA

  17. 20 godina ranije imaš tim za lagan, lagan prolaz grupe pa recimo i sve do 1/4 finala, danas imaš tim u rangu Saudijske Arabije.

  18. не знам што играмо мундијал кад осваја сјеверна кореја

  19. Pored toga, Muslin je naša taktička prednost jer priča ruski, valjda.

    Ako Rvati ne prođu, mogli bismo da pozajmimo Slavena Bilića od njih za ovu svrhu.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.