Фудбалска репрезентација Србије

  1. Нас изгледа није трпао само ко није питао.

  2. Ал нас уби Хондурас...с р а м о т а

  3. Nas u ovom stanju moze dobiti svako. Gledam golove, onaj crnja pici k'o Ronaldo.

  4. Au, kakav drugi gol...

  5. Ne mogu vjerovat. Skrhan sam.

  6. Sta ne mozes da verujes? Nista novo. Pocece da gube i od San Marina i Farskih Ostrva. I Vatikan da napravi reprezentaciju od 11 popova, dobio bi nas.

  7. A bili su ponos nacije... Kako ih nije sramota? Nisu bili u vojsku i nije ih žao!

  8. Kad su bili ponos nacije? Pre 30 godina? Govna smrdljiva koje bole kurac samo za pare i koja su u repki zato sto treba da se prodaju. Necu vise da komentarisem javnu kucu zvanu reprezentacija.

  9. Haha, maćori šta se nerviraš zajebajem se ja zato što su balvani.

  10. Главно да је гангстерски савез узео паре за ову турнеју. Толе постао пимп, узима паре и вода репрезентацију да буде јебана.

  11. мени је наша репрезентација нека нерешива енигма јер ми није јасно зашто смо толики несрећници.
    а направимо неки резултатчић, одемо на велико такмичење а доживимо дебакл, таман мислиш ево га ово је то, а доживимо дебакл, азербејџан или неки слични очај.
    и све би то било океј да смо ми неки аматери у смислу да играју оно тренеров шурак и мића столар у шпицу ко у сан марину али као имаш најбоље фудбалере света у својим редовима и не може и неможе и бог.

  12. као имаш најбоље фудбалере света у својим редовима

    Баш "као"... Или можда мислиш на Раћу, Калуђеровића, Волкова? А ови старији који су "проверени" мајстори су испушене луле већ.

  13. ma izvući ćete se vi, kako je nama u Bosni bilo jedno vrijeme kad je gotovo čitav prvi tim reko' da ne igra više za reprezentaciju, pa opet sve došlo na svoje mjesto. Jednostavno, vrijeme je za neke promjene, a moralo je jednom doć

  14. Баш "као"... Или можда мислиш на Раћу, Калуђеровића, Волкова? А ови старији који су "проверени" мајстори су испушене луле већ.

    Реално гледано нису сви. ти имаш људе који вреде 20 милиона, имаш нпр. Красића који даје хет трикове у Јуве овде се не види имаш Суботу који је најтреженији штопер главни у Борусији имаш још гомилу добрих скупих, младих талентованих ,који пре свега кидају у својим клубовима а овде не умеју да изведу ништа. е то је невероватно.

    ma izvući ćete se vi, kako je nama u Bosni bilo jedno vrijeme kad je gotovo čitav prvi tim reko' da ne igra više za reprezentaciju, pa opet sve došlo na svoje mjesto. Jednostavno, vrijeme je za neke promjene, a moralo je jednom doć

    Човече ово траје од 98 јебене године од када ја пратим фудбал и пречке ми не можемо да се консолидујемо ејј, замисли па то је 13 година брда генерација, све скупи јаки зајебани фудбалери и опет курац, и таман као ево га и опет курац.

  15. Красића сам убројао у испушене луле, то што је он одиграо у Јувентусу нама је слаба вајда, он и Лане од квалификација за Јужну Африку немају везе у репрезентацији, уз ретке изузетке.
    Ту су добри Коларов и Бане, али играју на таквим позицијама да не можемо од њих да оечкујемо сад да праве одлучујуће потезе.
    А ово што кажеш како то да кидају у клубовима а за репку не, па што би кидао кад види да су му саиграчи мафијашки играчи и мисли да заслужује, и постоје могућности да има боље саиграче у репрезентацији. Иако би теоретски њима требало да буде свеједно јер је дрес репрезентације у питању, могу и да разумем зашто их није брига.

  16. Ko je gledao utakmicu vidio je problem - jebeno ne trče. Neće, ne mogu, boga pitaj šta je, al likovi ne trče.
    Jedini koji su trčali su Ninkov, Volkov i Žigara dok je igrao al slaba vajda kad je kolac, Kuzma u naletima pameti i to bi bilo to.
    Ono Krasićevo zalijetanje glavom u odbranu se ne računa kao trčanje.
    Kačar, Tomić, Ninković, savršeno uklopljeni u opšte sivilo.

    Katastrofa.

  17. Красића сам убројао у испушене луле, то што је он одиграо у Јувентусу нама је слаба вајда, он и Лане од квалификација за Јужну Африку немају везе у репрезентацији, уз ретке изузетке.

    Не смеш такве играче да убрајаш у испушене луле. Мисим дечко има 27 година. Уосталом иако јесте рецимо, шта је са типа Бошком, Качарем, Нинковићем, Сулејманијем, исто сви ломе у клубовима.

    Ту су добри Коларов и Бане, али играју на таквим позицијама да не можемо од њих да оечкујемо сад да праве одлучујуће потезе.

    То је тачно. Греота.

    А ово што кажеш како то да кидају у клубовима а за репку не, па што би кидао кад види да су му саиграчи мафијашки играчи и мисли да заслужује, и постоје могућности да има боље саиграче у репрезентацији. Иако би теоретски њима требало да буде свеједно јер је дрес репрезентације у питању, могу и да разумем зашто их није брига.

    Ма прави спортиста не може, не сме да брине о томе. Уосталом није уопште толико трагична ситуација што се кадра тиче, има свако с ким да игра. Мисим реално отрцано звучи али шта ти је већа част од нац дреса, поготову ако си један поносни Србин као што већина јесте. И онда имаш ситуацију да имаш групу јако добрих играча који једноставно заједно не могу па то ти је. а очигледног једноставног објашњења баш и нема. мисим мафијашки саиграчи и жеља за бољим саиграчима. реално то и није тако озбиљан проблем.

  18. Ma to su gluposti, mafijašenje i jedenje govana. Šta Kačara treba da boli kurac da li Tole namješta utakmice i da li Đura krade pare? Igram za taj dres, igram za radost ovom narodu, izađem i dam sve od sebe, ako i ne znam tehnički al' aj da odigram požrtvovano!

    Šta bi onda trebali reći ovi iz reprezentacije BiH? Najgori savez u Evropi, jebena UEFA mora postavljati nadzorne odbore i kurce da se likovi ne pokolju međusobno u borbi za fotelje i pare, ubijaju se po kancelarijama, al' Džeko i kompanija ne brinu da li je Pape pozvao Srbina ili Hrvata, ili nekog tatinog sina (a nema ih, a?) već Džeko i kompanija izgiboše na terenu, izlomiše se, trče 90 minuta, hoće, žele, ne čuvaju se.

    U Srbiji je samo cilj da sačuvaju svoje staklene noge.

  19. YeahBatch
    Sta ne mozes da verujes? Nista novo. Pocece da gube i od San Marina i Farskih Ostrva. I Vatikan da napravi reprezentaciju od 11 popova, dobio bi nas.

    Da, da. Još uvek nismo dotakli dno. Ali to će se desiti naredni put kad nas San Marino bude razbio sa 10:0.

  20. Ne znam jeste li primjetili....

    Ovi "iskusniji" igrači, tipa Jovanović i Krasić, više su vremena proveli u širenju ruku prema saigračima lafo "pa kako mi to dodaješ u prostor mamlaze balavi" nego što su igrali. Oni su nezadovoljni! EJ! A Jovanoviću lik šalje dubinsku loptu a mamlaz nije u stanju da je uštopa, udario je glavom pa mu je pobjegla u aut. Al nije on kriv, kriv je onaj koji mu je dodao.

    Sramota. Umjesto da budeš primjer mlađim i neiskusnijim - ti se kurčiš i pametuješ.
    Uf, kako bih ja najurio marvu iz igre makar i ne imao izmjenu, samo rekao "MRŠ NAPOLJE, SPAKUJ KOFER I SNAĐI SE ZA PREVOZ, PIČKA TI MATERINA BALAVA, AKO POMISLIŠ DA TUŽIŠ POLOMIĆU TI NOGU."

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.