Спе®мерска екипа 4

1. pa bio je tu negde malopre... al pošalji mu pvt, vratiće se on brzo...

2. Честитам Лемајаааа :)))))

3. hvala mici!!!!!!!!! :D

4. Buhahahaha otvorio sam dupli nalog,pre nedelju dana i sad idem da divljam na četu :D

5. Лемаја, ајд па да брзо дођеш и до 2, па и до 3, па.... :)))

6. Хахаххаа електричар краљић као и увек....само немој мачку кумим те :)))

7. e ja sad idem da večeram.

8. Prjatno lemaja.

Jeste mici,nije me bez razloga neprilagođena stavila na onu temu "Kad porastem biću..." - luda kao struja,tj. električar :D

9. A pa ljudi, ima li koga?
    Dajte bre, ubi me dosada, a znam da je ovde uvek raspoložena ekipa:D

10. хејјјјј малолетнаааааааааааааа па мици је увек ту кад треба спермммммммммммммммм да се баци ;)))

11. SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMMMMMM

12. Ма како може бити без Чиче и тате (Јавио)...него гурам полакооо :)))
    Како иде пријемни, шта уписујеш? (и малолетна баца пеглу јер сам ја вероватно 150-а особа која је ово пита) :)))))

13. Po njenom dosadašnjem nastupu rekao bih filološku gimnaziju ili nešto u vezi književnosti...a možda se i varam.

14. mici, i bez duncana... i bez duncana... a šta ćeš ti mici da upisuješ?

15. Еј Лемајо па ово је увредаа ја већ уписала гимназију, општи смер (прошле године) :Р... Е а то за Данкана, и он, али њега сам видела да је постављао нешто па реко' да га изоставим.

Тај рад Елек човече, можда сам ја ипак у заблуди што се тебе тиче, ко ће га знати ;)))

16. Ne znam na šta misliš mici,ali lemaja me čula i videla uživo :D
    A i tata javio i peđa.

17. Ма ја сечем вене на Чичу овамо а имам овако доброг и кул дечка којег ми сви намештају. Не знам ја још ћу да поразмислим ;))))) е да ови сви су видели моју слику, једино ти ниси....ако будеш хтео ја ћу да је наместим да је видиш за тренутак :))))

(да не буде да сам нека овде сумњиве природе, ја хоћу да покажем дечку слику да зна са ким има посла)

18. Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!Mrzim kišu!

19. Nidžo prestani da nam kvasiš temu :D

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.