Хаххаахахха ма видиш да сма све сама завршила, мување и остало, (кармин је урадио већину) ех ови данашњи мачори...а шта кажеш како је било у твоје време?
Eeeee, preskočim ogradu u 12 sati u kasarni u Kraljevu, stopiram do Beograda, poljubim moju sadašnju ženu, dam joj cvet i vratim se stopom u kasarnu...
Хахахахах, ма опростила сам му...то је ваљда јер сма навикла на горе испаде...еее мувам ја за нову годину дечка, приђем му поздравим се упознам...и кад му кажем да ми се свиђа (а приметила да гледа у мене цело вече) он се уплаши, шта год крене да ми кења нешто, и ја се покупим и одем. Ето видиш Елек ипак и није толико лош као неки :)
О Боже, нисам имала појма...каква жена брате, каква жена...за ово треба живети, теби свака част што си се изборио са биолећу, али већина жена се не би овако понела, а мораш признати без ње би све било много теже.
Pa za to i živim...Kuckam po vukajliji i PUTUJEM SA ŽENOM KAD GOD STIGNEM I GDE GOD STIGNEM...I boli nas uvo za sve...Sav trud oko nje mi je stostruko vratio!!!!
A šta bi bilo da sam bio klasičan? Ne želim ni da pomislim šta bi bilo da sam joj rekao coll kad mi je rekla da joj se svidjam...;-)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
E moj električar...Riba ti kaže da je samo tvoja a ti "cool" i zaćuta odma...
Хахахахха Никола човек потпуно у праву. :))))))
Црна црњано, поа наравно да можеш ;))) спермммммммммммммммммммм за тебе
Eto mici, slabi su mi ovi današnji muvatori...U moje vreme bilo je drugačije...
Хаххаахахха ма видиш да сма све сама завршила, мување и остало, (кармин је урадио већину) ех ови данашњи мачори...а шта кажеш како је било у твоје време?
Eeeee, preskočim ogradu u 12 sati u kasarni u Kraljevu, stopiram do Beograda, poljubim moju sadašnju ženu, dam joj cvet i vratim se stopom u kasarnu...
Zaprosim je u "TRI ŠEŠIRA" u Skadarliji , uz violinu, a kelner joj doneo 101 ružu sa prstenom na vrhu umesto narudžbine...
Аааа брате ови данашњи...лузери, треба да их буде стид од таквих олд скул момака као ти. Видиш Никола данас све ја завршавам, морам ако хоћу мачора.
Kupim kutiju "Žele Zeka" koje je obožavala i ispred vrata u hodniku zgrade ispišem volim te...
Немој да ме зајебаваш...надма се да се шалиш пошто постајем мало љубоморна. ;)
Sve bre radiš kad osvajaš nekog a on -"CO0LL"?????
Хахахахах, ма опростила сам му...то је ваљда јер сма навикла на горе испаде...еее мувам ја за нову годину дечка, приђем му поздравим се упознам...и кад му кажем да ми се свиђа (а приметила да гледа у мене цело вече) он се уплаши, шта год крене да ми кења нешто, и ја се покупим и одем. Ето видиш Елек ипак и није толико лош као неки :)
Stvarno sam to radio...Kad me inspiriše devojka, okrećem planetu... Eto ti u mom profilu kako to i danas izgeda...(omiljeni sajt)...
О Боже, нисам имала појма...каква жена брате, каква жена...за ово треба живети, теби свака част што си се изборио са биолећу, али већина жена се не би овако понела, а мораш признати без ње би све било много теже.
Pa za to i živim...Kuckam po vukajliji i PUTUJEM SA ŽENOM KAD GOD STIGNEM I GDE GOD STIGNEM...I boli nas uvo za sve...Sav trud oko nje mi je stostruko vratio!!!!
A šta bi bilo da sam bio klasičan? Ne želim ni da pomislim šta bi bilo da sam joj rekao coll kad mi je rekla da joj se svidjam...;-)
Хахахаха јаооо шта ли ће Елек да ти каже на ове прозивке...да ми је то да видим :)
Navikao sam ja na njega,pošto me stalno zakopava :D
Inače dobro jutro.
Ima da kaže "Rekao sam ti da me ne zoveš banderaš"...To mi uvek kaže...;-)
Inače, nema nagoveštaja za dobro jutro.... :P
Јаоо ево ми га електрични....добро јутро ћеш кафицу да ти скувам? :)))
Bandere se ne zakopavaju nego ukopavaju...;-)