Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ne hvala,razbudio me gospodin poručnik svojim naklapanjem :D
Muškatla opet jedeš burek i juriš mrvice po tastaturi :D
Ovog jutra only pogačice... :P
Хахахаха ма немој да се нервираш, ја се не љутим што ниси олд скул бој. Добар си и овакав :)
Banderaš, mora da dodješ na kratak kurs...Za dž je!
Radiš li ti nešto na tom poslu ili samo žvaćeš :D
E mici bolje išta,nego ništa.
Sad električar pustiš PVT, uzmeš joj broj telefona i zakažeš kao da se vidite...
Док се нисам о'ладила, због твојих кратких одговора :)
Drugarski...
Onda prelistaš sve njene definicije, i postove i komentare da je proučiš dobro i skontaš šta voli a šta ne, kako bi je odmah na početku fascinirao...
To je već dogovoreno,čim otopli,eto nas u Kragujevac.
Kratkih odgovora?Pa ja se trudim da kažem što više,sa što manje reči,valjda se vidi po mojim definicijama.
Obavezno je izvedi na neko manje bučno mesto, osim ako nisi ćutolog, onda ti ide u prilog da trešti muzika i da što manje pričate...
Kratko sročeno i jasno!
To, električar!! :))
Čim otopli eto je u krilu nekog drugog...Električar klimatski uslovi su zanemarljivi kad je ljubav u pitanju...
Ма да Елек него ја сам ти кењатор, волим да причам и онда ми је мало чудно то кад неко пише кратко ;) Не замери
A kako ja tebi da zamerim bilo šta...mislim stvarno :D
Dođi,sedi mi u krilo i ispričaj mi šta si sanjala noćas.
Хахахахах еј сешћу у крило али да причам о сновима не смем...ниси био ти јгб. :))))
To dečko, a mislio sam da je u tebi romantika izumrla...Ima nade!
Mici, električar nikada ne zamera! Ponekad, ako tako izgleda, trpi posledice strujnog udara! :P
Povlačim se da ne smetam...
Ма душа је он од дечка :)
Никола неее, човече како ћемо да развијамо однос без твојих навигација...ти си нам као саветник тако нешто :))