Спе®мерска екипа 4

1. Mici meni je kuvanje prva ljubav u životu :D

2. pa znas kako, mici, jeste da smo se cica i ja davno verili, ali ja cu ga drage volje, onako sestrinski, podeliti sa tobom, jer ima ga dovoljno za obe, i jos ce da pretekne! masala! :)))))))

3. Хахахахах охохо цени се то...... видим већ се упознала ти Лемајо са питончићем, питам се само да ли су нам руке довољно ситне за машала кусур :))))))

4. Khm ...ovaj i ja sam živ znate xD

5. Хахахаха Елек душо, не брини нећемо ни тебе да прескочимо, Лемајо пошто си поделила Чичу онако сестрински, ја сад делим Елека...само знаш, код њега нема машала ;)))

6. znamo elek, al ti rece imas neke ispite da spremas? :P hhehehehehhehe

7. A i to što kažeš,imam ispite.Možda navratim do fitnes centra ovih dana kad se smorim :D

8. Хахаха ето он навраћа до фитнес центра, а мене прозива за изласке пууу сотонооо ;))

9. Pa ja samo navratim,da ih malo izmasiram posle treninga.Ništa naročito :D

10. Хм, добро Елек, ја ћу тако следеће суботе да масирам дупета неких момака, па ћемо да видимо ;)

11. где сте децо...татино јел слуша овај елек...немо да интервенишем...:)

12. Hahahaha samo napred mici,nemam ništa protiv :D

13. Тата видиш да шврља овде...но добро...куртизана узвраћа ударац ;)))

14. elek, skidam kapu za ovu stvar! :))))))

15. Hvala,trudim se da ostanem na NIVO :D

16. е сад ја да ти покажем ниво бреее ;)))

http://www.youtube.com/watch?v=oFpLRNQMW84

17. Evo i Topčagić Nade,sigurno došla je da krade :D

18. Дећко...си чуо песму бре а? ;) Од сад шарам и не осврћем се....манијаче теретански ;)))

19. Ja ne idem u teretanu,previše sam lenj za to,a i ne volim da se znojim :D

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.