Ма идеш ти у женску теретану мој батоо ;)) и то не да се знојиш ти него да ти се питон презнојава...знам све...нема сад те неће опрати ни Дунав ни Сава ;))))
Хахахахххаах држим сунђер који је пролазио кроз све учионице на другом спрату јер је неко покрао...појео све сунђере шта ли..углавном за то време кад смо морали са тим чудом да бишемо таблу, ја сам била кажњена на 3 недеље редарства јер нисам пријављивала ученике поред опомене коју ми је разредна упутила :))))
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ма идеш ти у женску теретану мој батоо ;)) и то не да се знојиш ти него да ти се питон презнојава...знам све...нема сад те неће опрати ни Дунав ни Сава ;))))
mici, sta drzis ovo?
Хахахахххаах држим сунђер који је пролазио кроз све учионице на другом спрату јер је неко покрао...појео све сунђере шта ли..углавном за то време кад смо морали са тим чудом да бишемо таблу, ја сам била кажњена на 3 недеље редарства јер нисам пријављивала ученике поред опомене коју ми је разредна упутила :))))
A da ti ipak mene pustiš malo u kuhinju a :D
Nataša lep avatar,nego ko je sajko?
heheheheh, jao mici, pa u kakvu ti to skolu ides! :P
elek, pa kako ne znas ko je sajko!?
Pa neki manijak verovatno,čim je sa mici :D
ma ije to nasa mici, neka druga milica je u pitanje. ne boj se... ne bih ja tvoju mici nikom drugom osim tebi! :D:D:D:D
Sumljiva si mi kao lisica na pilećoj maturi :D
Je l' nam Dankan otišao za stalno?
Nije za stalno,doći će kad Mali Prst prestane da bude moderator :D
Лемајооооооооо не можеееее и ја желим чичуууу ;РРРР
Der der mici,dođi sedi mi u krilo i ispričaj mi šta te muči :D
Елек :јеца: ја сам хтела мало добити и Чилета :шмрцка: али ова Лемаја га не жели поделити...:плаче сад већ јако: и ја сад морам узвратити ударац ;)
сссссппппееерррмммммммммммммммммммммм
http://www.youtube.com/watch?v=ULrSU8pFIrc
еве за ЧИЧУ и мене једна...
ma ja sam rekla da cu ga delim - ima ga ihaaaaaj! :)))))))) nemoj da places, duso, obrisi suzice, evo sad cu ti ga posaljem da te utesi! :D
Некааа...доћи ће он мени сма једног дана..;))) увек ће у срцу ову малу куртизану носити :)))))
Ponekad se zapitam da li je iko ovde normalan?Razumem dete od 16 godina,ali vas starije ne mogu da shvatim ponekad :D
http://mmeow.net/wp-content/uploads/2009/04/confused-1.jpg
Алоооооо дете...ја нисам детеее ђубре једно маторо :РРРР
hahahahahah elek fotka je genijalna!!!! ahahahahahhahahah
Eto šta ti je zahvalnost,ja hoću da je utešim,a ona meni da sam đubre.Baš ti hvala!!!
Inače beaver mi je omiljena živuljka :D