Бановање уживо!!!
  • Вокаси

Правила ове игре су таква да у свом посту постујете име особе (или предмета, појаве) из реалног живота коју би сте бановали, и разлог бановања. (не морате да је познајете иначе)

Банујем Ајс Нигрутина зато што снима комерцијалне рекламе!

• Стеван

Банујем Соњу Петровић!!!

• mylyca

Банујем Исакова јер превише пажње придаје наркоманима и олошу :)

• бури

Banujem: Zdravka Čolića zato što je pao tako nisko dijeleći svoj CD uz ''najjeftiniji'' prašak za veš!

• Stormborn

Banujem WC Ronalda zato što je naduvani, prepotentni idiot.

• Вокаси

Банујем Милана станковића! Сви имају разлог....

• VanGoga

Banujem bezrazložno nadrndane osobe,koji do podne mrze ceo svet,a od podne i sebe!

• .,.

Banujem Amidzica zato sto sam gledao intervju u kom pre 5-6 godina kaze kako mrzi Hrvate jer su mu ubili oca u ratu,a pre neki dan snima reklamu za Novi Vinodolski(Hrvatsko primorje) i Frikom(hrvatsku kompaniju).

P.S.Nemam ja nista protiv Hrvata,imam dosta prijatelja tamo,medjutim imam protiv nosatih brkatih ljudi koji bi prodali "dukat" za pare...

• staklena

Banujem kišu, jer je smorila!

• Surovi

Вокаси
    комерцијалне рекламе!

L-O-madafakin-L

• Neprilagodjena

Banujem one medicinske radnike kojima rukavice sluze samo za zastitu sebe.

• Dioklecijan

banujem kompletnu društveno-političku samozvanu elitu Kantona Sarajevo koja svoj "uspjeh" može tražiti u nenormalnom postratovskom opadanju kvaliteta. Banujem još sve idiote Bosne i Hercegovine koji imaju moć da kroje sudbine drugih , pa skrojiše da se narod 20 godina nakon rata mrzi i ne podnosi. Banujem također sve ratne profitere iz Bosne i Hercegovine koji se u svojim torovima veličaju kao nacionalni heroji,legende i veličine a u suštini svoju sreću su formirali na ljudskoj tragediji a ponegdje i ljudskoj krvi..gade mi se..banujem ih od srca...

• Вокаси

Банујем патике које пропуштају воду! Зато што пропуштају воду!

• Reservoir dog

Banujem Maju Nikolić ex Japundža jer je prelepa i pametna, a to se u Srbiji "ne prašta".

• Predražinjo

Banujem sve pokušaje da se organizuje Gej parada u Beogradu... jer zauvek treba da ostanu neuspešni.

• Вокаси

Банујем Луду Кућу! Зато што је безвезе

• Električar 

Banujem porez na oružje.I zakon o oružju.I poskupljenje benzina.

• Penzioner

Banujem gej paradu...No coment!

• staklena

Banujem svaku paradu...koga je i briga za parade...

• Klovn

Banujem sebe jer sam skot.