Prijava

Ovde baba Nešana, uključila sam se na onaj Nein komputer pa oću biznis da razradim, ću vi gledam u šolju od kafu. Ko oće neka sa mobilni slika šolju kad posrče kafu, al da se sve lepo vidi i ja ću mu kažem šta ga najviše zanima.Svaki mož da mi postavi po tri pitanja, a ju ću zvirnem u budućnos pa ću vi javim od koju zverku da se pazite. Aj sad u zdravlje i nemojte da pijete onaj ekspreso nego ovo našu tursku kafu..

Baba Nesano, ja necu da ti saljem sliku, al ako ti se prikazuje ko je moj hejter, javi mi na pvt. Ce dobijes 20 jajca ako pronadjes

Ko što ti ono devojče reče ima jedan sa - 14, a to nije hejter, onog mog nešu više hejtuju od tebe za duplo, tako nemoj da se mnogo sekiraš oko ti minusi. Bez šolju samo toliko.

razmisli, al ako ce da pomogne, ce dobijes i kilo sira na felije!

Baba Nešano imama ja par pitanja.

1. Kad se udajem?
2. Hoću li ostati fit posle 5 porođaja
3. Hoću li da putujem u kosmos kad me Kaizen penzioniše?

Sad stvarno, modovi ne smeju saopštavati nikome ko je hejtovao nekoga. Interni dogovor koji je sasvim na svom mestu i ja ne želim da ga kršim iako te smatram drugarom. Pozzz

@DLZ
OVAKOOOOO, DA TI BABA NEŠANA KAŽEEEEE.
POD PRVO,ĆE SE UDAJEŠ KAD OPEREŠ SUDOVI.
POD DRUGI , NEĆEŠ DA IMAŠ 5 NEGO 7 POROĐAJAAAAA. I 11 DECA, A FIT NEĆE BUDEŠ. AL ĆE I DALJE DA BIDEŠ LEPA KI UPISANAA. pOD TREĆI, POŠTO PRPHO ONAJ BIG BENGI KAD SE SVEMIR ŠIRIO I SAD IMA BIG PUF KAD SE SUŽAVA I USKORO ĆE DA NESTANEMO SVI U PIČ... LE... MET... SVI ĆE DA IDEMO U KOSMOS TAKO DA JE ODGOVOR DA OĆEŠ. sLEDEĆI PUT POŠALJI SLIKU ZA DETALJNIJE INFORKAMINISANJE.

@JTU

POD PRVO, ĆE SE OŽENIŠ KAD RUSI NAPRAVE JUŽNI TOK U SRBIJU, A ŠTO SE TIČE OSTALA DVA PITANJAAAAAAA, JA NE GLEDAM U DUŠU, NEGO U ŠOLJU TAKO DA NE MOGU DA TI ODGOVORIIIIIM.

Ajd sad domindženja i šaljite slike od šolu da jasnije vidim.

da li je normalno sto pijem tri kafe dnevno?
kada cu prestati da pusim?
da li je vrlina ili mana to sto svima oprastam? :)))

Ovako, sa' će baba nešena da ti slikovito objasni odgovor na prvo pitanje. Nekad pre sam živela u banat i imala komšiju Lalu. Mnoooogo dobar čovek bio, al imao rospiju Sosu za ženu. Vratio se jedan dan kući i zateko je sa Peru na gomilu. Izvadio pištolj, al mu Pera reče da prvo popiju kafu, i onda mu objasnio da nema vajda da ga ubije. Lala odustao, jadan čovk. Sutra ista priča, gomila, kafa, odgovaranje i tako 7 dana. Otišo Lala kod doktora i sve mu to ispričo. Doktor mu lepo kaže čovek da ne zna kako da mu pomogne, a lala mu reče, Ma gosn doktor mene zanima dal će meeni biti zlo od tolike kafe.
Eto ovo sam te uvela u odgovor.
Cela pojenta je u to da paziš na pritisak, i krvni i ljubavni. A tri kafe nije mnogo ako su u malu šolju.
A sad da ti kažem to za pušenje. Će pušiš dok ne prestaneš, amožeš da prestaneš na dva načina. Brzi, da sama ostaviš duvan da drugi pušu, i onaj polako da umreš od rak na pluća za 28 godine.
A to što opraštaš mogu da ti kažem da je mnogo dobra stvar. Nemo da budeš baksuz ko neki. Jedan dan će vidiš da baba nešana zna šta priča kad te zbog tog spopadne jedan lepotan s crnu kosu i plave oči. ,a bem li ga dal je ciga il nije, možda je kebin vanbračni sin.
Aj sad da te pozdravim, i nadam se da će ti dobro budeee.

slika=http://img153.imageshack.us/img153/996/42249759uv3.png

imam li sanse da se ozenim?
ocu li ikad ista nauciti?
mogu li ocekujem neke velike pare uskoro?

Pošto si prijatelj od mog ludog unuka NesaDeBelog ću ti kažem sve onako kako jeste. Vidim u šolju neke oči. To znači da si vido onu sa koju će se oženiš a to ne znaš ni ti ni onaaaaa.Al će saznate, hahahaha.
Za drugo pitanje ću ti odgovorim. Vidim u šolju neki uši. To znači da ćeš sve da naučiš al moraš da slušaš sve što ti pametni pričaju.A kako ćeš da prepoznaš pametni to ne mogu da ti sad kažem.
I na kraj treće pitanje došlo na reeeeeeed.Za pare pitaš. E tu vidim jedna usta. Koliko ta usta velika toliko ćeš pare da zaradiš,a pošto iz usta viru zubi to znači da će poješ muda od sikiraciju dok ne zaradiš pare.
Eto toliko od mene sinovac, da si mi živ i zdrav i dabogda se što pre oženio i mnogu decu napravio ,al da ti nijedno ne bude ko onaj moj, debeli.

Baba Nešeana, ne trebaju mi tri pitanja, samo edno.... Ovaj moj mamlaz, bog da mu dušu prosti, umro, a nije mi reko di je ostavio pare od lanjsku žetvu, a kombajn se u međuvremenu zaglavio u komšija-Đurinu njivu, pa sad i ova pšenica već počela da propada od ovu kišu, evo deca kmeče, nemaju šta da jedu ujutru kad ustanu, pa sam tela da te pitam....

Baba, mislim, oće da naiđe neki baja, znaš ono, šmeker, budžovan.... da me bre izvadi iz ovih govana u koja sam upala u 7 osnovne, kad me onaj seljak napumpao i doveo u ovu vukojebinu....

Tvoja Jovanka

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee moja sirota Jovakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Potpuno te razume tvoja baba Nešana. I ja sam tako prolazila kroz živo.Svi me redom j....., a niko nije pito kako mi je.Baba izrodila cigančići kol'ko oćeš, a vidim da i tebi ih ne fali.
A sad da ti odgovorim kada ćeš da nađeš nekog baju.Prvo da ti kažem da taj tvoj nije sakrio pare od žetvu nego mu država još nije platila žito.E sad zapamti.
Sve je povezano s kombajn.Moraš da ga popraviš pa da do sledeću žetvu naučiš da teraš tu skalameriju.Pa kad naučiš da odeš u susedno selo da žanješ žito. U to selo živi jedan baja po imenu Nedeljko. Mnogo je dobar čovek i još bolji ljubavnik.Ne pije, ne puši i nije bio ženjen. Problem je u tome da ne zna ni da se kocka, aliiiii voliiiiii.
E sad kad zaradiš pare,a ti ga pitaj da se udaš za njega. On će da pristane.Će mu rodiš još 8 deteta i svi će budu jedan drugom do uši.
Posle će on da te ostavi, a ti ćeš da uveneš k'o ruža na vetar.
E sad ako ti se ne sviđa taka sudbina, a ti počni da kopaš bunar u levo ćoše od tvoje dvorite. Vodu nećeš da nađeš, al ćeš da nađeš na pećinu u koju još živi zmaj koji ispunjava želje.E tu moraš da budeš oprezna. Ne smeš naglo da ga probudiš jer može da te ispeče k'o ćevapče na roštilj. Ako znaš da pevaš, nema problema, al samo ako malo zafalširaš zvaće te Ugljenka.
e, ako sve prođe u redu,a ti traži od zmaja šta oćeš, a baba Nešani pošalji neki posto od želje.
Pozdravljam te i počni da učiš pevanje kod onu našu Draganu Del Moccako

Draga Baba Nešana, ja samo da ti javim da je sve bilo kako si mi i predskazala. Upoznala sam mog pokojnog Nedeljka, da i on mi je umreo, i joj 8 deteta izrodila, evo ovi halteri što sam ko mlada nosila, sad mi već ko sisodržači služe od silno dojenje. I ja vidim sve mi se ostvarilo što si kazala i tako ja počnem da kopam onaj bunar, al naišla sam pred pećinu na neka zablindirana vrata sa neku kompaktnu bravu, nešto na ključ s dugme, koji će ga znati, pa te molim ako ikako možeš da mi kažeš de da nađem nekog mašin-bravara da mi to otvori, pa ću da idem ja kod tu aždaju.... A sas pevanje sam dobra, kažu najbolje pevam od svije udavača u selo, al opet mogla bi da mi nabaviš ploču, ili tak kompakt diks od Draganu Del Moccako, mnogu volem da gi slušam.

Ponovo tvoja Jovanka

Jao baba nesana imam ogroman problem,ali ozbiljno!
Zaljubila sam se u jednog coveka koji i ne zna za moja osecanja.Stariji je od mene 9 godina!
Ne smem mu prici i ne smem mu traziti ni broj ni e-mail adresu jer je situacija vrlo nezgodna(necu je opisivati),a za 6 meseci ce otici.
Sta da radim?
Sta mi predvidjas?
Inace zanima me i novac i porodica i da li cu imati dece?
Da li cu se udati za ovog koji mi se svidja kad porastem?

ba Nesana stvari su se malo promenile.
Sad sam se zaljubila u decka sa kojim sam vec duze vreme tako da mi se vise ne dopada ovaj sto je stariji od mene 9 godina.
E sad ti meni prorekni sta ce da bude.
Isto me zanima novac i porodica i da li cu imati dece!
I zanima sta ce biti sa tim sto je stariji od mene 9 godina iako mi se vise ne dopada.
I zanima me sve u vezi mog decka.:D

O Jovankaaaaa, baš me žao što ne možeš da nađeš bravara. Ja sam znao samo jednog što znao da otvori svaku bravu ,a taj leži mrtav na Dedinje. Ne mogu ti pomognem, a pevanje vežbaj. Iz pouzdani izvori sam saznala da je zmal ovi dana mlogo nervozan zbog ovu svecku ekonomsku krizu.
Aj pozdrav.

Šta sa tebe da radi baba Nešana, mali eci peci pec.Kako da ti kažem kako će ti u ljubav bude kad se stalno predomišljaš, a to nije zdravo za bubrezi, jer ako te jedan od nji dvojice dovati onako besan će te prebije ko mačku. Što se pare tiče, nji ćeš da imaš,al će ih potrošiš, al opet će dođu i tako u krug. Da oskudevaš nećeš ako se udaš za onog starijeg, al će zato da oskudevaš u sex sa njim jer kad ti budeš u najbolje godine on će bude impotentovan.A ako se udaš za ovog mlađeg, sex će ti izađe na uši koliko će ga bude i će ti napravi gomilu dece, al pošto će imate tuce decu normalno neće da imate pare. Eto tako ti ja reko, a ti vidi na koji ćeš put.Onaj sa uživanje u pare ili onaj sa uživanje u sex.