Zašto ste trenutno na sajtu?

1. Тимотије јеби га,мрш негде где су и остали кретени :)
    Не знам 'де.

А ти што не промениш књигу? :)

2. Ivana, nadam se da si se u međuvremenu šišala. Ako ti se onoliko kose podiglo, svaka čas'.

3. Cekajuci Godoa je zesca knjiga...Prvi deo je sjajan,a drugi je tezak spem:)

4. Mono, nastavi da citas!!

5. Тимотије,пре или касније,знај да хоћу :)

6. Previše pričaju. I previše ponavljaju jedno isto. Kad bih bila jedan od junaka u knjizi, obojicu bih premlatila.

7. А неееемој.... :) Мени је књига генијална.

8. Odlična je! Naročito onaj deo kad čiste sneg i dobiju reumu.

9. А део кад се бацају каменом на сунце?

10. Zato sto nisam bio 2 meseca,uzeleo sam se,ali vidim da nisam mnogo propustio. Iskreno.

11. Брате окупирао си форум :))

12. Ne spamujem,a to je bitno! Samo odgovaram na pitanja.

13. Јер не могу да спавам. А не спавам јер треба да учим. А не учим јер ми се спава. :(

14. Плаћен си па зато?

15. ne, nego zato što sam nepokretan i ovaj sajt je jedina stvar u mom životu koja može dovoljno dobro i dovoljno dugo da mi ispuni dan.

ako već želiš da ulaziš u detalje i moje privatne motive...

16. To što si debo ne čini te nepokretnim, uvek možeš da iznajmiš viljuškar :p

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.