Zašto ste trenutno na sajtu?

1. To što si debo ne čini te nepokretnim, uvek možeš da iznajmiš viljuškar

Аух, да се надовежем:

То што немош да пијеш пиво не значи да треба да седиш пред компом стално.

2. Ја сам тренутно на сајту зато што ме ниједан мод није бановао па могу да се логујем, у супротном не бих могао и не бих био на сајту... и тако

3. Zato što mi je merak, ali se i smorih

4. Pogledam definicije, postere, forum, cet, i dobijem kompleks vise vrednosti. Onda shvatim ko mi sve boduje lik i delo, pa se opet vratim na pitanje zasto sam trenutno na sajtu. Valda sam lenj. Ili je iz navike..Ili i jedno i drugo..

5. Da melkijev post ne bi bio zadnji na ovoj temi :p

6. Da bi SMarkov post bio predzadnji na ovoj temi ;]

7. Ja sam trenutno tu, da bi Melkijev post bio ispod mog, tačnije iznad

8. Брате Смарко,ал смо зблејали ноћас...ја и ти :)

9. Brate, kako je nama dobro :)

10. брате срећан Божић, и тако....

11. Hvala, brate, takođe :)

12. Da bih Fejzu čestitao Božić,iako mi sinoć dao nusmi na definiciju!

13. Боки, знамо се :)) Хвала. срећан и теби Божић, и да честиташ и Чеди лолоооло

14. zbog spema i treba da hejtujem 5-6 autora! ali čitaću defke, da čitaću...

15. zbog spema i treba da hejtujem 5-6 autora! ali čitaću defke, da čitaću...

ЛОЛ!!!

16. Avatar ojbasnijo, lololo

17. Чекам који сатак да идем код бураза да се надимам...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.