Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
nisam toliko rakije pio, jer sam morao da radim, a previse rakije i rad ne idu zajedno :D
takodje rakija ne moze da te osvezi na vrucini, moze samo jos vise da te progreje...
"Kakva početnička greška...kakav danak neiskustvu!" :)
Nije fora sa editovanjem postova, rakija se pije uveče, nemoj sad i to da te učim. :)
A reko da ne trujem sa 20 postova, bolje da saberm sve u jedan :D
Pravi ljubitelji rakije piju rakiju ceo dan, bas kao i pivo... :P
Uvece se samo pojacava intezitet.
E sad posto nije fora da se napijem dok kopam septicku jamu, onda sam morao preko dana da pijem vodu i kriziram za coca colom...
E pa, sinak, mislim onda da imaš ozbiljan problem. :) Bataljuj to dok si mlad, ako voliš svoju jetru. :)
hahahah... kasno staklena na kosovo stize :P
A šta da ti kažem...moje ti suze ne mogu pomoći. :)
hahha... salim se, nije toliko ozbiljna situacija :D
Volim da popijem, ali to nije toliko redovno.. nekad se desi da povezem par dana, a nekad ne pipnem alkohol 2,3 nedelje :)
Jedino je cola uvek tu..
Aaaaaa, strokan se zaljubio :D vidim fale fotke tamo a on se bacijo na biznis :)
Strokane neš se ti leba kod Stakwene najest'!
Ja sam se razocaro u zenski rod, tako da ne mogu da se zaljubim :D
ne brini se Hrnjau za mene :D
Al nema veze, reću ti. Jako je gadna :) i ima brčiće!
hahahhahahha.... o tome nisam razmisljao :D
Vremena se menjaju!
Lagao sam.
Da je jebem!
Jel reko neko ovo vec?
Ako nije- da ponovim.
Da je jebem!
:)
:) jeeeeeee
otaku kako?
Polako Stroki, smislicu vec nekako ;)
Ja wowim stakwenu coca colu. Stakwena moj prijatelj!