Šta sve možeš sa coca-colom.

1. Stakwena je dobiwa po repu koga nema pa joj je žavo :)

2. uzmes cevcicu, stavis u koka kolu pa je stavis u usta i snazno duvas.

3. da bacis u smeče

4. Mogu da je dam zetu. On tačno zna šta će s njom.

5. Да исперем уста од ракије.

6. Ispraznes je u lavabo i das psu da se igra. :)

7. Da uživaš dok je piješ i ne znaš za "dosta"! :)

8. da se pitas-"na sta ja pare bacam"

9. moš staviti kad je ladna u ćega de se malo oladiš!

10. da je stavis u zamrzivac da ti se sto pre ohladi a u medjuvremenu zaboravis da si je stavio pa kad se setis onda mozes samo da je gledas i da places. Desilo mi se par puta.

11. Можеш да је проспеш у ве це шољи.

12. Mož' das' tučeš sa staklenom flašicom coca-cole

13. А можеш и да тучеш.

14. Mož' da opereš fleke od krvi.

15. Можеш да упропастиш јетру.

16. da je stavis u zamrzivac da ti se sto pre ohladi a u medjuvremenu zaboravis da si je stavio pa kad se setis onda mozes samo da je gledas i da places. Desilo mi se par puta.

taj rad... :D

ali moze i ovo...

Mož' da opereš fleke od krvi.

Можеш да упропастиш јетру.

Za te znam iz iskustva, a nisam ni procitao sta ste sve pisali.... mrsko mi..... :)

Moze i da privremeno oslepi nekoga, da deluje kao lepak za papir (prospe se na ravnu povrsinu, sacekas da se osusi i lepis)...
    moze da pravi velike fleke na zidovima, za cije ciscenje ces morati debelo da se portudis.... Takodje, iz iskustva... :D

17. Da li ti je jetra sad ok? Definitivno je vise ne pijem.

Da ocistis kamenac. Stvara kamen u bubregu. (iskustvo moje zene)

18. Da otpušiš odvode bolje nego sa Mr. Musculo gelom.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.