Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Perudja, Udineze, Sampdorija. Sjedio je na klupi. Otac mu je kontroverzan.
Upravo gledam album za slicice Planeta Calcio 2000 i ne mogu da skontam ko je. Sampdorija tada nije igrala u Seriji A.
OF TOPIK: to je najbolji album koji sam ja vid'o, slicice se nisu lepile nego ima kao 'dzep' u koji se ubace, i napred je slika fudbalera, a pozadi osnovni podaci. ne znam da li ga se neko seca?
Da li je libijskog porekla?
Albuma se sjecam. Serija A je tada bila sto je Engleska liga danas. Za Sampdoriju je "igrao" kasnije. Prvi tim mu je bila Perudja.Jos pomoci, on i cale su drzali, a vjerujem da je i dans tako, neki mali postotak dionica Juventusa.
Jeste Dar-mar, ti si sportski novinar! :) Nastavi.
Da nije Gadafijev sin?
Momci, bilo mi je zadovoljstvo. Hvala na društvu.
Moram ići da skuvam sutrašnji ručak, pa predlažem da Upyr postavi pitanje umesto mene.
Veliki pozdrav! :)
Da, steta za tu seriju, nasi su samo te jedne godine otkupili taj album. Da se pojavi opet takav ja bih skupljao. Inace taj isti proizvodjac je radio i album za SP '98.
Za koji ostrvski klub je igrao Djenaro Gatuzo?
EDIT: Tog Gadafijevog sina nema na spisku slicica.
Glazgov Rendzers
Rendzers?
Jeste. Hoocie nastavlja.
moze jedno glupo pitanje, kad smo vec kod albuma, zanima me bas?
koliko je kostalo pakovanje paninijevih slicica za ovo svetsko prvenstvo u Srbiji?
Nisam ga skupljao, al' cini mi se da je 40 dinara.
Kako se zove legendarni :) fudbaler sa mog avatara?
hvala, ja poceo da skupljam, ali pakovanje kostalo oko eura, a u album 600 slicica, a posto nisam imao sa kim da menjam duplikate, brzo sam odustao.
Ima jedan kul sajt, koji ti automatski trazi ljude za menjanje duplikata. Znaci samo uneses brojeve slicica koje ti fale, i one koje vec imas i cekas poklapanje.
Karlos Valderama.
Tako je, preuzmi!
Koji nemacki klub je delio dres sa reprezentacijom Francuske? Znaci imali su bukvalno iste dresove, samo su ovi imali ime sponzora na dresovima...
Hansa Rostock?