Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Nije.
Evo francuskog dresa
http://www.premiershirts.net/miscpics/05.%20France%20Home%20Shirt%201994%20-%201995.gif
Teško brate. Bohum recimo?
Nije Bohum. Trazeni tim nastupa u Cvajti.
Ako nije Minhen 1860, predajem se.
Nije. U pitanju je tim za koji su igrali Tamas Hajnal pre nego sto je presao u Milionere sa Signal-Idune(nekada Vestfalen stadion) i australijski fudbaler koji je ucestvovao na ovogodisnjem SP, a poznat je pod nadimkom Isus.
Karslrue.
Jeste. Ove u Adidasu je verovatno smaralo da prave posebne garniture pa su im dali iste...
http://www.premiershirts.net/miscpics/05.%20Karlsruhe%20Home%20Shirt%201994-95%20-%201995-96.gif
Izvoli...
Jedan od ove dvojice fudbalera je urugvajac drugi francuz. Igrali su za svoje reprezentacije na SP 2002. Ono sto je interesantno jeste da su i njihovi ocevi igrali jedan protiv drugog samo na SP 1974.
Imena ove dvojice sa SP 2002?
Jedan je Forlan. Drugog ne znam...
E pa, polovican odgovor, potrudi se malo. :)
Covece, sad mi je sinulo. Francuska nije igrala na SP '74. :)
Prokleti sportski novinari, znam da sam cuo 1974 ali je istina da su 1966. igrali jedan protiv drugog.Izvini. Drugi trazeni fudbaler je, usput,jermenskog porijekla.
djorkaef?
Casperkaz, tacno! Ulazi u igru. :)
mada je upyr vise zasluzio da postavlja , ali ok:)
kad smo kod Forlana,koji je poznati fudbaler pomogao Forlanu u karijeri i kako, a zasluge za to ima upravo Forlanov otac?
Sad sam malo guglovao on je delom iz neke etnicke grupe iz Zapadne Mongolije a delom Poljak. :)
EDIT: Mislim na Djorkaefa
Za Enca bi znao, Stivene...
a ko je pomogao Forlanu, pa na primer Stiv Brus :)
Upyr, na Wikipediji kaže "french-armenian football player". A da li je njegov stari šenlučio sa mongolskim kuravama, to ne znam. :)
nemam pojma ko je stiv brus :)
caspere, pa igro je taj u Mančesteru, a kolko znam prvi Forlanov evropski klub je Mančesta... :)
Dvajt Jork...pojma nemam, jel barem taj što pomogo igrao u Man UTD?