Спортски квиз

1. Teško brate. Bohum recimo?

2. Nije Bohum. Trazeni tim nastupa u Cvajti.

3. Ako nije Minhen 1860, predajem se.

4. Nije. U pitanju je tim za koji su igrali Tamas Hajnal pre nego sto je presao u Milionere sa Signal-Idune(nekada Vestfalen stadion) i australijski fudbaler koji je ucestvovao na ovogodisnjem SP, a poznat je pod nadimkom Isus.

5. Jeste. Ove u Adidasu je verovatno smaralo da prave posebne garniture pa su im dali iste...

http://www.premiershirts.net/miscpics/05.%20Karlsruhe%20Home%20Shirt%201994-95%20-%201995-96.gif

Izvoli...

6. Jedan od ove dvojice fudbalera je urugvajac drugi francuz. Igrali su za svoje reprezentacije na SP 2002. Ono sto je interesantno jeste da su i njihovi ocevi igrali jedan protiv drugog samo na SP 1974.
    Imena ove dvojice sa SP 2002?

7. Jedan je Forlan. Drugog ne znam...

8. E pa, polovican odgovor, potrudi se malo. :)

9. Covece, sad mi je sinulo. Francuska nije igrala na SP '74. :)

10. Prokleti sportski novinari, znam da sam cuo 1974 ali je istina da su 1966. igrali jedan protiv drugog.Izvini. Drugi trazeni fudbaler je, usput,jermenskog porijekla.

11. Casperkaz, tacno! Ulazi u igru. :)

12. mada je upyr vise zasluzio da postavlja , ali ok:)

kad smo kod Forlana,koji je poznati fudbaler pomogao Forlanu u karijeri i kako, a zasluge za to ima upravo Forlanov otac?

13. Sad sam malo guglovao on je delom iz neke etnicke grupe iz Zapadne Mongolije a delom Poljak. :)

EDIT: Mislim na Djorkaefa

14. Za Enca bi znao, Stivene...

a ko je pomogao Forlanu, pa na primer Stiv Brus :)

15. Upyr, na Wikipediji kaže "french-armenian football player". A da li je njegov stari šenlučio sa mongolskim kuravama, to ne znam. :)

16. nemam pojma ko je stiv brus :)

17. caspere, pa igro je taj u Mančesteru, a kolko znam prvi Forlanov evropski klub je Mančesta... :)

Dvajt Jork...pojma nemam, jel barem taj što pomogo igrao u Man UTD?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.