Спортски квиз

1. ja nisam ni video da je Valderama odgovarao...izgleda će Valderama da nastavi dao je 5 gola u jednoj utakmici, a ukupno 6.

2. e jbg sad...nek nastavi ko oće... :)

3. hahahahaha
    imam ja jos jedno za Олегa Анатольевичa Саленкa, on je prvi fudbaler iz SSSR-a koji je... nastaviti recenicu.

4. Ajde Casperkaz, ne zajebavaj :) postavi to pitanje.

5. imam ja jos jedno za Олегa Анатольевичa Саленкa, on je prvi fudbaler iz SSSR-a koji je...

igrao u inostranstvu?

6. počeo profesionalno da se bavi i fudbalom na pesku?

7. da , i prvi fudbaler za ciji transfer neki klub iz SSSR-a dobio pare

Vlajko nastavljas.

8. kul...brate ne mogu ničeg pametnog da se setim...

Ajde npr, jedno lako, na kojoj pozicii je igro Hatunić, jedan onako stariji fudbaler, ja mislim da se zvao Jusuf...

9. covek sa takvim imenom je mogao da bude samo libero:)

10. ahahahahaha, kaspere, stvarno je bio junačina da se usereš...al jebi ga , Hoochie te opet preteče...btw, da ste rekli i zadnji vezni bilo bi tačno, inače je bio štoper/liero.

11. Kako se zvao "ludi" kolumbijski golman poznat po svojoj čuvenoj odbrani "scorpion kick", po drugim spektakularnim odbranama, egzibicionizmu ali i katastrofalnim greškama? Branio je za Kolumbiju tokom 90-ih. To je ona čuvena ekipa sa Valderamom, Aspriljom, Rinkonom...

12. Pa jeste Grofe :) nastavi..

13. Ajd opet lako, koji fudbaler je stariji Leonidas ili Ademir? obojica su bili najbolji strelci SPa nekad

14. prvi put cujem za obojicu ali mi deluje kao da je Leonidas igrao za Stare Rimljane, pa je mozda on stariji?

15. E onda ja kazem Ademir. :)

16. ahahaha, koji ste likovi.

Kasper je u pravu.

Leonidas, Brazilac, rođen 1913. najbolji strelac SP 1938.
    Ademir, Brazilac, rođen 1922. najbolji strelac SP 1950.

Nastavljaj, Kaspere, ja žimbe...

17. da se vratimo na onu cuvenu generaciju Kolumbijaca sto je spomenu Hoochie Coochie Man, kako se zvao fudbaler koji je ubijen posle svetskog prvenstva ?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.