Спортски квиз

1. Stiv Brus je doskorasnji menadzer Sanderlenda,nekad stoper Mancestera.Vidica uporedjuju s njim.
    Maradona? Bio uz porodicu Forlana kad mu je sestra imala saobraćajnu nesreću. Jedan je El Pibe.

2. bravo Hoochie ...
    jeste, a i sredio mu je da predje u mancester, tako da je imalo veze sa mancesterom, bio si na pravom putu Vlajko

3. jbg, al nikad ne bi reko Maradona :)

4. Evo jedno lagano. Jedan gusar iz crtanog filma i jedan češki fudbaler sa Eura 1996. nose isto prezime. Doduše, gusaru je to i ime.:)
    Pitanje:Puno ime i prezime ovog fudbalera? Inače, ko se sjeća eura 96 zna da je bio sjajan.

5. Tako je! Casperkaz nastavljaš!

6. kad smo kod ceha i eura

jeda ceski fudbaler je na tom euru 96. postigao jedan od najlepsih golova ikada , kako se zove i kome ga je zabio?

7. Poborsky, lob Portugalcima.

8. To je onaj lob Poborskog.

Edit: Spor sam...

9. ja ladno oba pitanja nisam video...mnogo ste brzi

10. Jedini klub koji je samo jednom bio prvak svoje zemlje a dva puta uzimao Ligu Šampiona,tada Kup Šampiona?

11. Notingem Forest valjda...

12. Grofe, brz si i upravu si! :) Nastavi..

13. okej...

ček da vidim...po čemu je poznat fudbaler Salenko?

14. zabio 6 gola na jednoj utakmici u jedinoj pobedi rusa na svetskom u Italiji li bese

15. Dao 5 golova u jednoj tekmi?

16. Jeste. Baš je bio baja. Apsolutni fenomen svetskih šampionata...Nastavi...

17. a ko da nastavi? :)

Hoochie Coochie Man ti nastavljas, ipak je 5 , ja ga pretera:)

18. Casperkaz, dao je 5 golova. Ali ko ga jebe, jedan gore-dole. :) Ti si bio brzi i postavi pitanje sad.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.