Спортски квиз

1. Stiv Brus je doskorasnji menadzer Sanderlenda,nekad stoper Mancestera.Vidica uporedjuju s njim.
    Maradona? Bio uz porodicu Forlana kad mu je sestra imala saobraćajnu nesreću. Jedan je El Pibe.

2. bravo Hoochie ...
    jeste, a i sredio mu je da predje u mancester, tako da je imalo veze sa mancesterom, bio si na pravom putu Vlajko

3. jbg, al nikad ne bi reko Maradona :)

4. Evo jedno lagano. Jedan gusar iz crtanog filma i jedan češki fudbaler sa Eura 1996. nose isto prezime. Doduše, gusaru je to i ime.:)
    Pitanje:Puno ime i prezime ovog fudbalera? Inače, ko se sjeća eura 96 zna da je bio sjajan.

5. Tako je! Casperkaz nastavljaš!

6. kad smo kod ceha i eura

jeda ceski fudbaler je na tom euru 96. postigao jedan od najlepsih golova ikada , kako se zove i kome ga je zabio?

7. Poborsky, lob Portugalcima.

8. To je onaj lob Poborskog.

Edit: Spor sam...

9. ja ladno oba pitanja nisam video...mnogo ste brzi

10. Jedini klub koji je samo jednom bio prvak svoje zemlje a dva puta uzimao Ligu Šampiona,tada Kup Šampiona?

11. Notingem Forest valjda...

12. Grofe, brz si i upravu si! :) Nastavi..

13. okej...

ček da vidim...po čemu je poznat fudbaler Salenko?

14. zabio 6 gola na jednoj utakmici u jedinoj pobedi rusa na svetskom u Italiji li bese

15. Dao 5 golova u jednoj tekmi?

16. Jeste. Baš je bio baja. Apsolutni fenomen svetskih šampionata...Nastavi...

17. a ko da nastavi? :)

Hoochie Coochie Man ti nastavljas, ipak je 5 , ja ga pretera:)

18. Casperkaz, dao je 5 golova. Ali ko ga jebe, jedan gore-dole. :) Ti si bio brzi i postavi pitanje sad.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.