Спортски квиз

1. Ај кад сам већ у канцеларији:

Два НБА играча, сада већ у тридесетим годинама, некадашњи суперстарови су блиски рођаци. Немају иста презимена. Који су?

2. Трејси МекГрејди и Винс Картер чини ми се.

3. Napisao je Peki ko je, mene je zanimalo po čemu je poznat itd. Aj guglaću.

4. Mark Špic je jedan od najboljih plivača svih vremena, uzeo 7 zlata na jednom takmičenju i po tome je rekorder. a Žonsa- Raša nije golman nego desni bek. To su bila iole srećna vremena kad je partizan mogao sebi da priušti igrača iz fejnorda, a zvezda iz verdera. :D
    Sad tražimo zbirudiju po bugarskoj.

5. Mek grejdi i vins karter

6. Настаде анархија овди. лоло

7. А јебига, 100 питања, ја се збунио па питао ово лако. :))

Нек пита ко оће, ја ћу само безуспешно да одговарам. :)

8. Znači, to je onaj batica što je držao rekord pre Felpsa... A zaboravih mu i ime i prezime. :) A azza već reče, jbg...

9. Mark Špic je jedan od najboljih plivača svih vremena, uzeo 7 zlata na jednom takmičenju i po tome je rekorder.

бивши, јебига. заборавио си фелпса.

10. Mark Špic je jedan od najboljih plivača svih vremena, uzeo 7 zlata na jednom takmičenju i po tome je rekorder

a felps i peking?

11. Фелпс се дрогира, он се не рачуна.

12. nema leba ovde više, ne moš do reči doći, idem ja...

13. nisam ga zaboravio, već ga ne priznajem :D
    Ukrao je zlato Čaviću. Može samo da izjednači špicov rekord. :D

A moje pitanje sa slikom nije bilo pitanje, izvinjavam se, ko što rekoh samo sam testirao linkove. Ono je legendarni Mario Lobo Zagallo, selektor Brazila, osvajač SP kao selektor i čovek koji je rekao da nikada neće pozvati brazilce iz domaće lige u repku dogod je u brazilskog ligi najbolji neki tamo jugosloven (rambo) :D

14. Ajmo pitanje-odgovori, pogubismo se ovako.

15. Mlato pitaj bio si brži

16. Ajd ovako:

Irski levi bek, igrao dugo za Leeds United negde do 2004-5 (član one čuvene generacije). Posle otišao u Levante. Poznat po svojim slobodnim udarcima...

edit: jbg, postavih ja kad vidim da niko neće...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.