Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ma znam bre, jbt, ko je lik, samo ne mogu da se setim imena pa da ga jebeš! Propao lik skroz...
a da te pitam gde si izguglao ovo pitanje(ne verujem da si iz glave postavio pitanje sa inčima) I zašto nisi konvertovao inče u nautičke milje? U inče se ne razumem. Možda je 46 inča stajanje na zemlji.
Увек се ти одрази на драфту мере у инчима.
Један инч - 2,5 сантиметра.
2,53 cm ti je inč, ako se dobro sećam.
Jedini crnac kog se ja sećam iz Olimpije je Brajan Grin....
Da nije taj?
ma znam šta je inč zebavam se :D
2,54 zapravo.
Još samo košarkaški teren da počnu u jutrima da mere.
Nisam guglao, ostao mi u sećanju, znaš ti šta je 46 inča čoveče. Jeste igrao je u Olimpiji, crnac, krilo. Da pogađate ili odustajete?
Normalno da znaš šta je inč. Verovao sam da znaš i koliko je, bar otprilike, ali za svaki slučaj stavih... :)
Ja ga neću pogoditi ni pomoću Gugla. Zabo mi mozak nenormalno. A nije ovaj Brajan Grin što reče Samwise?
Кени Грегори?
Gesihte pogodio si. Teraj dalje.
Је л' скоро играо или још раније?
Pogodio si Keni Gregori je. Postavljaj pitanje.
Neko reče da je prošle sezone, ali ja mislim da je ranije, tipa pre 2 sezone...
Аааа.... Потревио сам.... Прочитао сам да си написао да није....
Чек.... Ај да останемо на кошарци.... Једно релативно лако ако сте пратили Евролигу....
Који наш кошаркаш је проглашен за МВП-ја једне четвртфиналне недеље прошлогодишње Евролиге осим Савана?
Teo.
Jarić ili Raković. Treće nema :D
Није на жалост Тео, он је мало играо због повреде....
Јесте, Јарић је.... Бошковићу, терај даље....
Ma nije Teo, oni su tu izgubili čini mi se?