Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ma da bre, i to baš od Sijene, ali k'o što već rekoh, meni mozak ne radi ni 5%... :)
Za koliko je novce Jose Enrique dosao u njukasl i za koje je otisa?
Mislim da je i dosao i otisao za 7.
Za koliko je novce Jose Enrique dosao u njukasl i za koje je otisa?
Odakle ti ispade?
Pročitaj pravila.....
Neka bidne 5 milki da je došao a za 7 sad u 'pul...
novogodišnja turneja - ski skokovi - 4 skakaonice.
Nabrojte njihova imena. (i ne tolerišem štamarske greške) :D
игноришите питање, и нека пита онај ко треба. аупичкуматерину кад се овако улеће на тему. к'о црнац.
Gesihte je trebalo da postavi pitanje, ja nisam ni obratio pažnju ko pita, nego odmah odgovaram. :)
Garmiš-Partenkirhen, Insbruk, to je to od mene, polovično za sad... :) Mada je mnogo lako.
Insbruk, Bišeshofen, Garmišpartenkirhen i .... da ga jebem, stao mozak
бад-тацмандорф, бишофсхофен, она на И (сетићу се) и још једна :)
A imaju i pravila ja se izvinjavam svim ostecenim
insbruk,obersdorf,garmišpartenkirhen i ne znam koja je potonja...Sven Hanavald bre!!!!
Pardon, Boskovic postavlja.
грифине, терај. ја сам забо, а све знам. да га јебем :)
Луберкуфен, Паткенкирхен, Газменхофен и Гунделсбрик?
Obersdorf četvrta?
Гармишпартенкирхен, Инсбрук, Бишесхофен и неко срање на О којег се не мерем сетити....
Ma jok bre, neka cepa ko 'oće...
i da mu yebem sad, ko je dao prvi odgovor? Svi ste ih nabrojali, al niko kako treba. Dogovorite se vi ko je sledeći.
Gregor Šlirencaua!! :D
Oberstdorf
Garmišpartenkirhen
Insbruk
Bišofshofen