Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Feler i Mateus?
ajde pomoć, da ne bude maraton. Obojica su igrala za isti klub, u isto vreme, i relativno skoro su se penzionisali. Obojica imaju po 8 titula.
Шол и Ефенберг?
Герд Милер и... Румениге?
Kan i Šol?
Kan i Nojvil (ako se taj idiot penzionisao, a mislim da nije!). :D
do sada su obojica pomenuti, ali ne u pravoj kombinaciji :D :D :D
Poslednja pomoć: Menadžerskim žargonom, pozicije su im GK i AMC :)
haha dok ja otkucam pomoc, ovaj pogodi.
Oliver Kan i Memet Šol.
neamnadimak cepaj
Матеус и Кан?
Kan i Šol.
Mateus i Kan?
Koji penzionisani NBA igrač je jedini ostvraio 4x dabl (valjda se kaže kvater dabl, za jedan više od tripl dabl... razumete valjda :))?
Koliko se sećam, taj Skul (kako sam ga ja odmilošte zvao) je igrao MC/DMC, ali jebeš ga... :)
Čembrlen da nije?
Хаким д' Дрим....
Mehmet Scholl (born Mehmet Yüksel on 16 October 1970) is a former German football player with Turkish-German ancestry. He played most of his career as an attacking midfielder for Bayern Munich.
Nisu ta dvojica...
Izvinjavamo se, ali ja ga pamtim po tim pozicijama u manageru... :) Nebitno bre... :)
Medžik Džonson?
Нису, јер тад није било довољно статистике.... Било их је неколико, један је Хаким д' Дрим, други је Дејвид Робинсон, а за остале не могу да се сетим....