Mehmet Scholl (born Mehmet Yüksel on 16 October 1970) is a former German football player with Turkish-German ancestry. He played most of his career as an attacking midfielder for Bayern Munich.
Нису, јер тад није било довољно статистике.... Било их је неколико, један је Хаким д' Дрим, други је Дејвид Робинсон, а за остале не могу да се сетим....
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Feler i Mateus?
ajde pomoć, da ne bude maraton. Obojica su igrala za isti klub, u isto vreme, i relativno skoro su se penzionisali. Obojica imaju po 8 titula.
Шол и Ефенберг?
Герд Милер и... Румениге?
Kan i Šol?
Kan i Nojvil (ako se taj idiot penzionisao, a mislim da nije!). :D
do sada su obojica pomenuti, ali ne u pravoj kombinaciji :D :D :D
Poslednja pomoć: Menadžerskim žargonom, pozicije su im GK i AMC :)
haha dok ja otkucam pomoc, ovaj pogodi.
Oliver Kan i Memet Šol.
neamnadimak cepaj
Матеус и Кан?
Kan i Šol.
Mateus i Kan?
Koji penzionisani NBA igrač je jedini ostvraio 4x dabl (valjda se kaže kvater dabl, za jedan više od tripl dabl... razumete valjda :))?
Koliko se sećam, taj Skul (kako sam ga ja odmilošte zvao) je igrao MC/DMC, ali jebeš ga... :)
Čembrlen da nije?
Хаким д' Дрим....
Mehmet Scholl (born Mehmet Yüksel on 16 October 1970) is a former German football player with Turkish-German ancestry. He played most of his career as an attacking midfielder for Bayern Munich.
Nisu ta dvojica...
Izvinjavamo se, ali ja ga pamtim po tim pozicijama u manageru... :) Nebitno bre... :)
Medžik Džonson?
Нису, јер тад није било довољно статистике.... Било их је неколико, један је Хаким д' Дрим, други је Дејвид Робинсон, а за остале не могу да се сетим....