Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Dejvid Robinson je u pitanju. Gesihte, nastupaš
jel mož bar dekadu da kažeš kad je dotični igrao ?
Svašta mi pada na pamet.... Klajd Dreksler ? Abdul Džabar?
kolko ja kasnim.
Kasniš toliko da ćeš pročitati "Koji igrač je 2012. oborio taj i taj rekord." :)
bate celo veče cevčim rubinštajna, malko sam počeo da pulsiram i da mi kasni grafička. Ali i dalje sam bez premca :D
:)
Ал' није само он имао квардабл дабл, има још ту неколико имена.... Но добро....
Ај' да се држимо кошарке....
Пистонси су имали сјајну петорку 2004, када су узели прстен, именујте барем три играча из ње....
hamilton prins bilaps valas valas :D
Bilaps, Hamilton, Valas?
Pol Pirs, druge dvojice ću da se setim kad mi proradi mozak.
Valas i... Željko Rebrača? :)
Бошковић именовао целу први петорку... Терај даље....
A igrali su i Rašid i Ben beše ili?
Pol Pirs u pistonsima ? Jebaga ?
Druga dvojica su Ratko Varda i Mihajlo Glintić
Nenenenennenene! Pa da li sam toliki maloumni kreten?! Prvo, umesto Pistonsi kapiram Seltiski, eeeej, Seltiksi! Dugo, još ne mogu ni iz njihove ekipe da se setim trojice likova! Au, bogami, još malo pa na kuntanje definitivno!
Ja sam mislio da je Rašid u Blejzersima tada bio.
Јес', Бен је био центар, а Рашид четворка....
Aj Bole cepaj...
Трејдован је на зиму из Блејзерса у Пистонсе....
Jel se seća neko onih tekmi 0:0 u beogradu i 2:2 na maksimiru sa hrvatskom u kvalifikacijama za Euro 2000? E pa, nas je nerešeno u Zagrebu odvelo na Euro samo zato što je na drugom meču (koji se isto igrao na balkanu) jedna ekipa kojoj bodovi nisu bili potrebni, izjednačila iznenada u 91. minuta. Koji je taj meč što se igrao paralelno je pitanje :)