Спортски квиз

1. Обрисах питање па нека остане за неко друго време.... Одох и ја на спавање.... Лаку ноћ људине....

2. Dobro ti je pitanje. Ja pojma nemam, a i premoren sam, idem lepo da se odjavim i da spavam. :) pozz

3. Šta bi, stao kviz? :)

4. Valjda ce se skupiti ljudi tokom veceri, pa da igramo. Postavi neko pitanje, pa cemo videti ko je tu. :)

5. Gesihte je inače na redu, a spremio je već neko pitanje sa košarkaškom kućom slavnih... :)

6. Pa valjda će da navrne neko uskoro majku mu. Sad sam pun entuzijazma zbog ovih naših, ubiše Nemce... :)

7. Ajde, bre, pitanje neko! Košarka, fudbal, može i košarka, fudbal ili košarka npr. biraj koji god hoćeš sport. :)

8. Aj kad baš navaljuješ... :) U kojem klubu je Raul Gonzales Blanko počeo da igra fudbal (znači ne seniorski nego juniorski)?

9. U Atletiko Madridu. :)

10. Aaaa, pretece me.... Inace, sacuvao sam pitanje, pa kad budem bio na redu, ce ga postavim....

11. Ti si bre na redu, gesihte, mi smo se malo zezali u tvom odsustvu... :)

12. Ajde Gesihte, ti pitaš!

13. Ма нека, Дребин је на реду, па ваљда ћу да дам један тачан одговор, нисам тол'ки баксуз ваљда :-)....

14. Čuvaš pitanje za kasnije kad bude više ljudi, a? :) Ajde ja ću onda sada.

Koji klub drži rekord Serije A po broju pobeda u jednoj sezoni i koji je broj pobeda u pitanju (od 38 utakmica)?

15. Hmmm, nek' bude Milan, 23 pobede... :)

16. inter sa murinjom.... 29 neka bude broj pobeda...

17. Jeste Inter, ali nije sa Murinjom i nije 29 pobeda.

18. Aj onda moj omiljeni italijanski - Kapelova Roma sa 27 pobeda... :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.