Спортски квиз

1. jao da, sa mancinijem, nakon sto je juve izbacen.... 30 pobeda?

2. Jeste! Sezona 2006/07 30 pobeda. Ajde Gesihte. Tvoj red.

3. hehe.... docekah....

Ajd' da pustim to pitanje....

Ove godine je uz Rodmana, Gilmora, Malina i Gusa Tejtuma iz Gloubtrotersa, jedan Evropljanin postao clan Nejsmitove kuce slavnih, ko je taj Evropljanin?

EDIT: ove godine!!! izvinjavam se sto sam izostavio vrlo vazan podatak.

4. Ja ovo zaista ne znam, nisam pratio to za kuću slavnih, pa nemojte da se smejete ako budem mnogo lupao u odgovorima. :) Da nije Dražen Petrović posthumno, mada mislim da je on još ranije postao član?

5. Nije na zalost Drazen, on je i pre Dzordana primljen, jos 2002. ili 2003, nisam siguran tacno....

6. Gesihte, kad si nabrojao da su ovi iz Gloubtrotersa, je l' to znači da je i taj Evropljanin igrao za njih ili ne? :) Ako nije, onda bar mogu da lupim nekog Evropljanina... I šta bi tačno trebalo da predstavlja Nejsmitova kuća slavnih? :)

7. A ne, nikako.... Gus Tejtum je samo iz Gloubtrotersa.... Nejsmitova kuca slavnih je jedna od dve najcenjenije svetske kuce slavnih, uz onu FIBA-inu naravno....

8. Da, da... Ok. Aj nek bude Divac, ali i ja k'o i Drebin lupetam. :)

9. Nije Vlade, on jos nije postao clan te kuce slavnih, mada ce Kingsi izgleda podneti inicijativu....

10. Murešan? On je za mene velika legenda. :)

11. Hmmm, ove godine... Samo mi reci da li je igrač i dalje aktivan, pošto ozbiljno sumnjam na nekoga? :)

12. Ja mislim da se tu ulazi samo nakon završene karijere. Možda grešim.

13. Nije aktivan, ne bi smeo biti da bude primljen.... Nije Muresan....

14. Sabonis mislim, i ne nemam pitanje. :D

15. Da nije onaj Šremf iz Sijetla? On je valjda Nemac. Znam da je Evropljanin sigurno.

16. Aj neka bude onda Sale Đorđevič (al' sam ga odvalio)... :D

17. Jeste, Arvidas Sabonis je ove godine uvrsten u kucu slavnih uz navedene velikane.... Terajte dalje....

Elem, zanimljivost za Sabonisa, posto je bio ruki sa 31 godinom (jer je SSSR branio igracima da idu preko bare), novinari ga pitali na mecu rukija i sofmora nesto na foru - kako se uspeva drzati u igri protiv Amerikanaca, a on odbrusio ''lako, to su mala deca'' (prevedeno naravno)....

18. Jbt, kako mi on ne pade na pamet uopšte! :) Ajde Gesihte, ponovo pitaš, pošto Ketaminčić neće.

19. Aj Drebine postavi ti, pošto smo izgleda samo ja i ti ovde aktivni... :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.