Спортски квиз

1. Пази братац, Мајк Крижевски није никако прецењен, барем не мени, чак мислим да је и потцењен код Амера јер они мисле да добар тренер мора да води НБА екипе.... Довели су га Амери јер им је ушло из дупета у главу да ако хоће да парирају тада врло опасним Европљанима морају да доведу некога са чврстом руком, неког тренера кога ће играчи поштовати, а не обрнуто....

2. Nisam ja rekao ništa loše za njega, nego samo nisam mogao da mu se setim prezimena... :)

3. Крижевски (верујем да се тако изговара).... ;-)

Елем, Боле, сетио ме Пеки сад, имам ја једно добро питање, ако море?

4. Po izboru IHF-a, ko je najbolji rukometaš, a ko najbolja rukometašica svih vremena?

5. Наша Цеца Китић....

6. e jbg, ja već poslao pitanje. :D

7. То има више варијанти, мада нисам сигуран.... Висландер, Балић, Вуковић и Душбајев....

8. Da nije onaj Francuz sa dredovima, što si čini mi se ti pitao za njega pre neki dan? :)

9. hahahahahahahaha Talant Dušebajev ahahahahahaha :D :D :D :D

Bravo kako si se njega setio. AHAHAHA uh kako sam se slatko nasmejao :D :D

Jeste Ivano Balić. I stvarno je najbolji, jebem ga.

Ajd postavi to tvoje :)

Edit: nisam ja pitao za Džeksona Ričardsona, a jeste on bio dobar, al on po meni ne mož da prismrdi ni Karabatiću, a kamoli Dušebajevu i Baliću.

10. Znači najbolji rukomateš Hrvat, a rukometašica Srpkinja? Strava!

11. Ma kakvi on najbolji! Petar Nenadić protiv Partizana je bio najbolji! Bez 12 komada nije završavao tekmu! :D

12. То је Џексон Ричардсон био пре неки дан.... Хехе, увек кад се прича о најбољим рукометашима свих времена, увек буде неки од ове четворице....

Ае.... Немци су 2004. на Европском првенству у фудбалу имали два Хрвата у екипи, која су њихова имена?

13. uh, trebalo bi da je Tomaš Brdarić jedan, a ko je drugi.....

14. ЈЕсте Брдарић један....

15. Nemci 2 i četvrte imali 2 Hrvata? Hmmm, to mi ne zvuči poznato... :)

16. И Бобић јесте други.... Удрите даље.... Господо ја вас напуштам, уживајте и лаку ноћ....

17. haha deluje da sam lako pogodio, a muški sam se namučio da se setim. Bravo za pitanje.

Da nastavljam ili spavanjac ?

18. Aj dosta je bilo, sutra ćemo... :) Poz momcovi.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.